Revoltă a pasagerilor la bordul unui avion: Au refuzat să părăsească aeronava timp de opt ore

Circa 100 de pasageri ai unei curse aeriene care trebuia să decoleze de la Manchester şi să ajungă la Atena s-au revoltat şi au refuzat să coboare din avion, după ce plecarea acestuia a fost amânată de două ori, relatează BBC News Online.

1378 afișări
Imaginea articolului Revoltă a pasagerilor la bordul unui avion: Au refuzat să părăsească aeronava timp de opt ore

Revoltă a pasagerilor la bordul unui avion: Au refuzat să părăsească aeronava timp de opt ore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zborul Viking Hellas ar fi trebuit să decoleze vineri după-amiază de la Manchester, însă pasagerii au fost transportaţi cu un autocar la Birmingham.

Ei s-au îmbarcat într-un avion a cărui decolare era programată pentru ora locală 17.00, cu o întârziere de patru ore faţă de ora iniţială de decolare.

În momentul în care personalul de bord le-a cerut să coboare din avion, pasagerii au refuzat să părăsească aeronava, unde au rămas circa opt ore. Ulterior, ei au acceptat să revină, tot la bordul unui autocar, la Manchester.

Mai mulţi poliţişti au urcat la bordul avionului în cursul disputei, însă nu au intervenit. "A fost vorba despre o dispută civilă, iar poliţia se afla acolo pentru a urmări situaţia şi a se asigura că aceasta nu scapă de sub control", a declarat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici