Rezervele de petrol ale Irakului au ajuns la nivelul de 153 de miliarde de barili

Rezervele de petrol ale Irakului au crescut la nivelul de 153 de miliarde de barili, de la 143 de miliarde de barili, a declarat duminică ministrul irakian al Petrolului, Jabal al-Luaibi, citat de site-ul agenţiei Reuters.

607 afișări
Imaginea articolului Rezervele de petrol ale Irakului au ajuns la nivelul de 153 de miliarde de barili

"Rezervele Irakului au crescut la nivelul de 153 de miliarde de barili de petrol", a anunţat Jabal al-Luaibi.

Irakul va cere Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) să adopte noile cifre în estimările oficiale privind rezervele de petrol, a precizat Jabal al-Luaibi.

Creşterea rezervelor de petrol este rezultatul începerii operaţiunilor de exploatare a zăcămintelor în şapte zone din centrul şi sudul Irakului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici