Român care transporta imigranţi clandestini, arestat în Austria - presă

Un cetăţean român care transporta ilegal imigranţi extracomunitari a fost arestat, luni dimineaţă, la frontiera dintre Slovenia şi Austria, informează site-ul postului austriac ORF.

989 afișări
Imaginea articolului Român care transporta imigranţi clandestini, arestat în Austria - presă

Român care transporta imigranţi clandestini, arestat în Austria - presă

Poliţia austriacă a oprit un vehicul condus de un cetăţean român în vârstă de 40 de ani la punctul de frontieră Sicheldorf, situat la frontiera Austriei cu Slovenia.

La bordul vehiculului care venea din Slovenia au fost găsiţi cinci imigranţi din Bangladesch, doi fiind ascunşi în portbagaj.

Cetăţeanul român a fost arestat sub acuzaţia de trafic de persoane şi încurajarea imigraţiei clandestine.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici