Salvador Dali va fi exhumat pentru efectuarea unui test de paternitate. Cine este presupusa fiică a celebrului pictor

Resturile umane ale pictorului suprarealist Salvador Dali vor fi exhumate la 28 de ani de la moartea sa, în urma deciziei unui judecător din Madrid pentru a determina dacă acesta este tatăl biologic al unei femei din Catalonia, informează presa internaţională.

2379 afișări
Imaginea articolului Salvador Dali va fi exhumat pentru efectuarea unui test de paternitate. Cine este presupusa fiică a celebrului pictor

Salvador Dali va fi exhumat pentru efectuarea unui test de paternitate - 2

Pilar Abel susţine că Salvador Dali ar fi tatăl său, născută în urma aventurii acestuia cu o servitoare, în 1955.

Judecătorul a stabilit că nu mai există rămăşiţe biologice sau personale ale artistului ce ar putea fi folosite în cadrul testului de paternitate şi de aceea a decis exhumarea lui Salvador Dali.

Pictorul a murit în Spania în anul 1989, la vârsta de 85 de ani.

Acesta a fost îngropat în oraşul său natal Figueres al regiunii Catalonia, din nord-estul Spaniei.

Maria Pilar Abel Martínez este o ghicitoare în cărţi de tarot ce s-a născut în Girona. Aceasta susţine încă din anul 2015 că este fiica nerecunoscută a lui Dali.

Fundaţia Gala Dali nu a făcut comentarii în privinţa acestei informaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici