Spania ar putea trimite încă 200 de militari în Afganistan

Guvernul socialist spaniol ar putea trimite 200 de militari suplimentari în Afganistan la cererea autorităţilor americane, potrivit ediţiei de miercuri a cotidianului El Pais.

35 afișări
Imaginea articolului Spania ar putea trimite încă 200 de militari în Afganistan

Spania şi-ar putea suplimenta contingentul din Afganistan cu 200 de militari - presă

Ministerul Apărării ia în considerare trimiterea a 200 de militari, ridicând astfel numărul total al efectivului spaniol mobilizat în vestul Afganistanului în cadrul forţelor NATO (ISAF) la peste 1.200, susţine cotidianul.

Şeful Guvernului socialist spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, a declarat marţi că va discuta cu diferite grupuri politice spaniole din Parlament pe această temă.

În Spania, trimiterea de trupe în străintate trebuie aprobată de Parlament, unde Guvernul socialist nu dispune decât de o majoritate relativă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici