Starea de sănătate a Iuliei Timoşenko este foarte gravă

Starea de sănătate a Iuliei Timoşenko este "foarte gravă", afirmă delegata parlamentară ucraineană pentru Drepturile Omului, Nina Karpaciova.

5136 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a Iuliei Timoşenko este foarte gravă

Iulia Timoşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karpaciova a vizitat-o pe Timoşenko în celulă duminică seara. "Starea Iuliei Timoşenko este foarte gravă, nu a putut nici măcar să se ridice din pat", a declarat ea.

"Este necesar să fie examinată şi îngrijită în afara închisorii", adaugă ea.

Autorităţile penitenciare au anunţat la începutul lunii octombrie că Timoşenko avea dureri de spate şi mergea cu dificultate.

Apropiaţii Iuliei Timoşenko afirmă că nu se mai poate deplasa şi trebuie să rămână în pat chiar şi la interogatorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici