Statul Major General: armata rusă a lansat 12 rachete şi 40 de lovituri aeriene în ultimele 24 de ore

Rusia a lansat 12 rachete şi 40 de lovituri aeriene în ultima zi, a scris Statul Major General al Ucrainei în actualizarea sa de dimineaţă.

1478 afișări
Imaginea articolului Statul Major General: armata rusă a lansat 12 rachete şi 40 de lovituri aeriene în ultimele 24 de ore

FOTO NOELreports/Twitter

De asemenea, forţele ruseşti au efectuat peste 100 de atacuri cu sisteme de rachete cu lansare multiplă. Potrivit Statului Major General, atacurile au provocat victime civile şi distrugeri în Kramatorsk, în regiunea Doneţk. 
 
Atacurile din Zatoka, oblastul Odesa, şi Ivanivka, oblastul Kherson, au avariat infrastructura civilă, inclusiv o grădiniţă. 
 
Forţele ucrainene au respins peste 90 de atacuri inamice în cursul zilei trecute. 
 
Forţele aeriene ucrainene au vizat nouă baze temporare, trei locaţii ale sistemelor antiaeriene şi alte trei locaţii inamice importante.
 
În plus, armata ucraineană a lovit trei baze temporare, trei posturi de comandă şi o poziţie de apărare aeriană ale ruşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici