SUA afirmă că va ataca din nou grupările aliate cu Iranul din Orientul Mijlociu

Statele Unite intenţionează să efectueze " atacuri suplimentare" împotriva grupărilor susţinute de Iran în Orientul Mijlociu, afirmă consilierul pentru securitate naţională de la Casa Albă, Jake Sullivan.

361 afișări
Imaginea articolului SUA afirmă că va ataca din nou grupările aliate cu Iranul din Orientul Mijlociu

SUA afirmă că va ataca din nou grupările aliate cu Iranul din Orientul Mijlociu

Atacurile aeriene americane de vineri din Irak şi Siria "nu reprezintă "sfârşitul" răspunsului american, a declarat acesta pentru NBC News, partenerul american al Sky News.

În timpul unui interviu, el nu a exclus posibilitatea unor atacuri în Iran.

"Ceea ce voi spune este că preşedintele este hotărât să răspundă în forţă la atacurile asupra poporului nostru. De asemenea, preşedintele nu urmăreşte un război mai amplu în Orientul Mijlociu".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici