MONITORUL APĂRĂRII | Suedia distribuie pliante prin care cetăţenii primesc instrucţiuni pentru cazul unui război

Guvernul Suediei a editat o versiune actualizată a unui pliant prin care îndeamnă cetăţenii să se pregătească pentru eventualitatea unui conflict militar, mesajul fiind trimis prin poştă la 4,8 milioane de locuinţe, relatează publicaţiile The Independent şi T-online.de.

6521 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Suedia distribuie pliante prin care cetăţenii primesc instrucţiuni pentru cazul unui război

Pliantul de 20 de pagini, intitulat "Pentru cazuri de crize ori război", conţine instrucţiuni pentru localizarea buncărelor şi găsirea de apă şi alimente.

Este vorba de versiunea actualizată a unei broşuri care fusese distribuită în al II-lea Război Mondial şi în timpul Războiului Rece.

CITEŞTE continuarea în Monitorul Apărării şi Securităţii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici