Sute de libieni, reuniţi la reşedinţa lui Kadhafi, în eventualitatea unor raiduri franceze

Sute de libieni s-au reunit sâmbătă la cartierul general al liderului Muammar Kadhafi din Tripoli, "în eventualitatea unor atacuri franceze", iar autorităţile libiene au adus circa 50 de jurnalişti străini să facă un tur, a afirmat televiziunea publică.

26 afișări
Imaginea articolului Sute de libieni, reuniţi la reşedinţa lui Kadhafi, în eventualitatea unor raiduri franceze

Sute de libieni, reuniţi la reşedinţa lui Kadhafi, în eventualitatea unor raiduri franceze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţimea s-a reunit în jurul ţintelor desemnate de Franţa" pentru a le bombarda, a adăugat televiziunea, difuzând imagini în direct cu libieni care, potrivit acesteia, s-au reunit la reşedinţa din Bab al-Aziziya, precum şi la aeroportul internaţional din Tripoli.

Un jurnalist al AFP face parte din grupul de aproximativ 50 de jurnalişti străini aduşi la Bab al-Aziziya.

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, a anunţat sâmbătă începerea unei acţiuni militare conduse de Paris împotriva Libiei, în acord cu Londra, Washington şi parteneri arabi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici