Tanya Roberts, celebra ”Bond Girl”, a decedat la 24 de ore după anunţarea prematură a morţii sale

  • Anunţul vine la aproximativ 24 de ore după ce moartea actriţei a fost anunţată prematur de către reprezentantul şi partenerul acesteia.
  • Tanya Roberts a murit la vârsta de 65 de ani, într-un spital din Los Angeles.
10713 afișări
Imaginea articolului Tanya Roberts, celebra ”Bond Girl”, a decedat la 24 de ore după anunţarea prematură a morţii sale

Tanya Roberts, celebra ”Bond Girl”, a decedat la 24 de ore după anunţarea prematură a morţii sale

Partenerul acesteia, Lance O'Brien, a declarat marţi pentru TMZ că a primit un apel de la unul dintre medicii actriţei, confirmându-i moartea luni seară. Nu se ştie cauza morţii, însă, potrivit declaraţiei lui O'Brien, actriţei i s-a făcut rău în Ajunul Crăciunului, în timp ce plimba căţeii, de aceea a fost dusă la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, potrivit Vanity Fair.

O'Brien a declarat pentru TMZ că, în mod eronat, a crezut că Tanya a murit duminică. A mers la spital în acea zi după ce medicii i-au spus că actriţa se simte rău. În timp ce acesta se afla în salon, ea a deschis ochii şi a întins mâna spre el, dar apoi i-a închis brusc şi nu a mai reacţionat.

O'Brien a spus că a fost devastat şi a părăsit spitalul fără să vorbească cu personalul medical. El se afla în mijlocul unui interviu cu Inside Edition luni, când reprezentanţii spitalului l-au sunat, lămurind că Roberts nu murise încă.

Moartea actriţei fusese anunţată anterior de reprezentantul ei, Mike Pingel, care a declarat pentru CNN că este „devastat”.

Tanya Roberts, născută cu numele Victoria Leigh Blum, a fost o actriţă recunoscută pentru rolurile sale de “Bond Girl” în filmul ”A view to kill” din seria James Bond, Julie Rogers în celebrul serial ”Charlie’s Angels” şi Midge Pinciotti, în celebrul sitcom ”That 70’s Show”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici