Tiger Woods, reţinut luni de Poliţia din Florida, susţine că de vină a fost amestecul de medicamente, nu alcoolul

Jucătorul de golf Tiger Woods, reţinut câteva ore de către poliţia din Florida, luni, a declarat că nu a consumat alcool şi a precizat că a fost vorba despre o reacţie neaşteptată cauzată de medicamente prescrise, informează BBC.

959 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, reţinut luni de Poliţia din Florida, susţine că de vină a fost amestecul de medicamente, nu alcoolul

Tiger Woods, reţinut luni de Poliţia din Florida, susţine că de vină a fost amestecul de medicamente, nu alcoolul

"Înţeleg gravitatea acţiunilor mele şi îmi asum întreaga responsabilitate. Dar vreau ca oamenii să ştie că alcoolul nu a fost implicat. Totul s-a întâmplat din cauza unei reacţii neaşteptate a unor medicamente prescrise. Nu am realizat că amestecul de medicamente m-a afectat atât de mult. Vreau să cer iertare familiei, prietenilor şi fanilor. Şi eu am aşteptări mai mari de la mine", a afirmat sportivul.

Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost oprit în jurul orei locale 03:00, dus în arest la 07:18 şi eliberat la ora 10:50.

Jucătorul de golf Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut câteva ore în Florida, fiind prins când conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, a anunţat, luni, USA Today.

Woods a fost reţinut la închisoarea Palm Beach County, luni, la ora 7:18, după ce a fost arestat de poliţie în Jupiter, Florida. Americanul a fost eliberat la ora 10:50, după ce a recunoscut că a consumat alcool. Nu este prima dată când Tiger Woods ajunge pe prima pagină a tabloidelor pentru acţiunile sale din afara terenului de golf.

În noiembrie 2009, americanul a fost implicat într-un accident rutier, în apropierea casei sale din Florida, care a dus la dezvăluiri legate de viaţa sa extraconjugală.

Atunci, Tiger Woods şi-a cerut scuze public, în februarie 2010, şi a luat o pauză de patru luni de la competiţiile profesionale de golf.

În aprilie, Woods a fost operat pentru o afecţiune la spate şi nu va mai evolua în acest sezon. 

Câştigător a 79 de titluri PGA Tour, Tiger Woods nu a mai participat la competiţii oficiale de la începutul lunii februarie, când s-a retras de la Dubai Desert Classic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici