Traian Băsescu i-a transmis un mesaj de condoleanţe lui Vladimir Putin, după incendiul de la spitalul din Rusia

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis un mesaj de condoleanţe preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, după incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Moscova în care au murit 38 de persoane.

513 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu i-a transmis un mesaj de condoleanţe lui Vladimir Putin, după incendiul de la spitalul din Rusia

Vladimir Putin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Domnule Preşedinte, am aflat cu tristeţe despre incendiul devastator care a avut loc la Spitalul de Psihiatrie din Moscova, în noaptea de 25 aprilie a.c.

În aceste momente de grea încercare, în numele meu şi al poporului român, doresc să vă transmit, dumneavoastră şi familiilor îndoliate, sincere condoleanţe şi întreaga mea compasiune. Cu solidaritate, Traian Băsescu, Preşedintele României", se arată în mesajul dat publicităţii de Administraţia prezidenţială.

Un incendiu a izbucnit vineri într-un spital psihiatric, în regiunea Moscovei, şi s-a soldat cu 38 de morţi, relatează AFP.

O zi de doliu a fost decretată, sâmbătă, în regiunea Moscovei, potrivit serviciului de presă al guvernatorului Andrei Vorobiev, citat de Interfax.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici