Trei morţi, inclusiv doi copii, în urma unei explozii în Polonia din cauza unei scurgeri de gaze

O femeie şi ambii săi copii au decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, după o explozie provocată de o scurgere de gaze în oraşul Bytom din sudul Poloniei, relatează presa locală, potrivit publicaţiei The Straits Times.

168 afișări
Imaginea articolului Trei morţi, inclusiv doi copii, în urma unei explozii în Polonia din cauza unei scurgeri de gaze

Trei morţi, inclusiv doi copii, în urma unei explozii produse în Polonia din cauza unei scurgeri de gaze

Un apartament de la parterul imobilului afectat a fost distrus complet, iar numeroase ferestre s-au spart în urma deflagraţiei.

Printre răniţi se numără şi o persoană care trecea pe stradă prin dreptul clădirii în momentul producerii incidentului. Victima, care prezintă arsuri grave, a fost transportată cu un elicopter la un spital, informează agenţia PAP.

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a efectuat o vizită la locul producerii incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici