Trump, onorat de anunţul Time, dar susţine că nu a divizat societatea americană

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a declarat că este o mare onoare să fie desemnat personalitatea anului 2016 de către revista Time, dar nu este responsabil de divizarea societăţii americane, informează presa internaţională.

1404 afișări
Imaginea articolului Trump, onorat de anunţul Time, dar susţine că nu a divizat societatea americană

Trump, onorat de anunţul Time, dar susţine că nu a divizat societatea americană (Imagine: Time/ Mediafax Foto)

”Am fost îndeajuns de norocos să fiu pe coperta Time de multe ori anul acesta şi anul trecut, dar consider această desemnare o mare onoare”, a afirmat Donald Trump.

Coperta revistei Time l-a prezentat însă pe Trump drept preşedintele ”statelor divizate”, o sugestie pe care preşedintele ales al SUA a respins-o: ”Nu eu le-am divizat, acestea sunt divizate în momentul de faţă, iar noi le vom reuni”.

Magnatul Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite, a fost desemnat miercuri de revista americană Time personalitatea anului 2016.

”Este a 90-a oară când desemnăm personalitatea care a avut cea mai mare influenţă, cu bune şi cu rele, asupra evenimentelor unui an. Întrebarea pentru anul acesta este: cu bune sau cu rele? Provocarea în cazul lui Donald Trump este cât de profund este clivajul dintre cetăţenii ţării în legătură cu răspunsul", a argumentat revista cu sediul în New York.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici