Donald Trump se consultă cu Barack Obama în privinţa persoanelor numite în viitoarea Administraţie

Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite, a dezvăluit miercuri că se consultă cu Barack Obama, preşedintele în exerciţiu, în privinţa numirii membrilor viitoarei Administraţii, ţinând cont în cel puţin un caz de sfatul actualului lider de la Casa Albă, relatează site-ul Politico.com.

1010 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se consultă cu Barack Obama în privinţa persoanelor numite în viitoarea Administraţie

Donald Trump se consultă cu Barack Obama în privinţa persoanelor numite în viitoarea Administraţie (Imagine: Mediafax Foto)

"L-am întrebat pe Barack Obama ce crede despre o anumită posibilitate de numire sau despre alta", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat NBC News.

"Aş spune că da, iau foarte în serios recomandările lui Obama şi există persoane pe care le voi numi, într-un caz deja am făcut numirea după cum a indicat el", a adăugat Donald Trump.

Preşedintele-ales a refuzat să dezvăluie ce persoane au fost indicate de Barack Obama pentru funcţii în viitoarea Administraţie de la Washington, argumentând că ar fi incorect să ofere astfel de informaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici