Un bărbat a deschis focul în mai multe zone din oraşul american Austin

Un bărbat a deschis focul, vineri, în mai multe locaţii din oraşul american Austin, inclusiv în faţa unui tribunal federal şi a consulatului Mexicului, relatează Washington Post, în ediţia online.

105 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a deschis focul în mai multe zone din oraşul american Austin

Un bărbat a deschis focul în mai multe zone din oraşul american Austin

Suspectul a deschis focul în centrul oraşului Austin, în statul american Texas. Printre imobilele vizate au fost o instanţă federală şi consulatul mexican din Austin.

Iniţial, autorităţile au anunţat că presupusul autor al atacurilor, un bărbat de circa 50 de ani, a murit în urma unui schimb de focuri cu poliţia, dar, potrivit unor surse, este posibil ca acesta să se fi sinucis.

Autorităţile din Texas verifică dacă agresorul avea vreun dispozitiv exploziv în vehiculul cu care s-a deplasat pentru a comite atacurile.

Deocamdată, nu există informaţii că vreo persoană a fost rănită în seria de atacuri armate.

La consulatul Mexicului, bărbatul a încercat să aprindă mai mulţi cilindri care conţineau lichid inflamabil.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici