Un câine din Japonia nu vrea să abandoneze un câine rănit - VIDEO

Un videoclip cu un câine care nu vrea să abandoneze un alt câine rănit, filmat în urma seismului urmat de un tsunami, vineri, în nord-estul Japoniei, a fost postat recent pe Youtube.

313 afișări
Imaginea articolului Un câine din Japonia nu vrea să abandoneze un câine rănit - VIDEO

Un câine din Japonia nu vrea să abandoneze un câine rănit

Acest videoclip se alătură numeroaselor imagini impresionante postate pe Youtube în urma celui mai puternic cutremur înregistrat vreodată în Japonia şi aminteşte că nu numai oamenii au avut de suferit, ci şi animalele.

Potrivit unui nou bilanţ oficial provizoriu, stabilit joi de poliţia naţională, seismul din Japonia a provocat moartea a 5.178 de persoane şi dispariţia altor 8.606.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici