Un cutremur de 6,5 grade a lovit graniţa dintre Rusia şi Mongolia

  • Cutremurul a avut loc la ora locală 05.33
  • A avut 6,5 grade pe scara Richter şi a fost la o adâncime de doar 10 km
  • Regiunea în care s-a produs cutremurul nu este populată
1742 afișări
Imaginea articolului Un cutremur de 6,5 grade a lovit graniţa dintre Rusia şi Mongolia

Sursa foto: Twitter / EMSC

Un cutremur cu o magnitudine de 6,5 grade pe scara Richter s-a produs la graniţa dintre Rusia şi Mongolia. Epicentrul cutremurului este Lacul Khövsgöl, din nord estul Mongoliei.

Este unul dintre cele mai puternice cutremure care s-au produs în regiune în ultimii ani. Zona nu este una populată, în apropiere există câteva sate cu aproximativ 5,000 de locuitori.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de doar 10 km. Încă nu există date despre pagube sau victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici