Un mort şi zeci de răniţi într-un dublu atentat comis într-o staţiune turistică din Thailanda

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 20 au fost rănite, într-un dublu atac terorist produs joi seară în staţiunea thailandeză Hua Hin, printre victime figurând turişti străini, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera.

14909 afișări
Imaginea articolului Un mort şi zeci de răniţi într-un dublu atentat comis într-o staţiune turistică din Thailanda

Un mort şi zeci de răniţi într-un dublu atentat comis într-o staţiune turistică din Thailanda

Două bombe au explodat în staţiunea Hua Hin, situată în vestul Thailandei. O turistă thailandeză a murit pe loc în urma primei deflagraţii.

Alţi 20 de turişti, inclusiv cetăţeni străini, au fost răniţi. Trei răniţi sunt în stare gravă.

Bombele au explodat la distanţă de circa 50 de metri una de cealaltă, la un interval de 30 de minute, fiind detonate prin telefon.

În urma dublului atentat, care ar putea fi opera grupurilor insurgente locale sau a organizaţiilor teroriste islamiste, Administraţia de la Bangkok a decretat starea de alertă în Thailanda.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici