GALERIE FOTO: Un nou spital pentru victimele coronavirusului a fost deschis în China. Capacitatea depăşeşte 1.000 de paturi

Un nou spital improvizat a fost deschis în oraşul Wuhan, aflat în provincia Hubei, pentru persoanele infectate cu noul tip de coronavirus, al cărui bilanţ a ajuns sâmbătă la 722 de morţi în China, au informat autorităţile, relatează Reuters.

922 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Un nou spital pentru victimele coronavirusului a fost deschis în China. Capacitatea depăşeşte 1.000 de paturi

sursa FOTO: Profimedia

Capacitatea noului spital improvizat din Wuhan, numit spitalul Leishenshan, este de 1.500 de paturi.

Prima echipă medicală a ajuns deja la spitalul Leishenshan, urmând ca pacienţii să fie primiţi începând de sâmbătă, a informat postul CCTV.

Spitalul are în total 32 de secţii şi o sală pentru operaţii chirurgicale.

Primul spital improvizat din regiune, Huoshenshan, construit de la zero în doar opt zile, a început să primească pacienţi de luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici