Un ofiţer de poliţie a murit în urma atacului susţinătorilor lui Donald Trump, de la Capitoliu, Washington

  • Ofiţerul Brian Sicknick a murit din cauza rănilor suferite în urma atacului suporterilor lui Donald Trump, de la Capitoliu.
  • Cel puţin 14 membri ai departamentului de poliţie au fost răniţi în urma asaltului.
  • Până acum, cel puţin 52 de protestatari au fost reţinuţi.
2108 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer de poliţie a murit în urma atacului susţinătorilor lui Donald Trump, de la Capitoliu, Washington

Un reprezentant al poliţiei americane la Capitoliu a declarat în decursul nopţii de joi că unul din colegi s-a stins din viaţă. Ofiţerul Brian Sicknick a murit din cauza rănilor suferite în urma atacului suporterilor lui Donald Trump, de la Capitoliu.

”Ofiţerul Sicknick a fost în mijlocul atacurilor de miercuri, 6 ianuarie, de la Capitoliu. El a suferit răni grave în urma altercaţiilor cu protestatarii”, a declarat un reprezentant poliţist într-o declaraţie de presă.

Cel puţin 14 membri ai departamentului de poliţie au fost răniţi în urma asaltului susţinătorilor lui Donald Trump, de la Capitoliu, din Washington. Doi au fost internaţi la spital, unul cu răni grave după ce a fost târât în ​​mulţime, iar celălalt a fost lovit în faţă. Până acum, cel puţin 52 de protestatari au fost reţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici