Un român a fost rănit în atacul de la Liege

Un cetăţean român a fost rănit în urma atacului de la Liege, i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a fost externat din spital, fiind în afara oricărui pericol, a comunicat, miercuri MAE, la solicitarea agenţiei MEDIAFAX.

471 afișări
Imaginea articolului Un român a fost rănit în atacul de la Liege

Un român a fost rănit în atacul de la Liege

"Cetăţeanul român a fost rănit uşor, fiind transportat la spital unde i-au fost pansate rănile, iar ulterior a fost externat. În acest moment, cetăţeanul român se află în afara oricărui pericol", a precizat MAE.

Cel puţin patru persoane, între care un bebeluş în vârstă de 17 luni, au fost ucise şi alte peste 100 au fost rănite, în incidentul armat comis marţi la Liege, în sud-estul Belgiei.

Un bebeluş în vârstă de 17 luni, care se afla între viaţă şi moarte, a decedat marţi seara, a anunţat spitalul din Liege.

În afară de acest bebeluş, în urma atacului au murit doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi, respectiv, 17 ani, şi o femeie în vârstă de 75 de ani.

Autorităţile au numărat în total 123 de răniţi, majoritatea loviţi de cioburile rezultate după spargerea geamurilor unei staţii de autobuz din apropiere. Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fost lovit la cap şi este în stare critică, potrivit unor surse spitaliceşti.

Autorul atacului comis marţi la Liege, în sud-estul Belgiei, s-a sinucis trăgându-şi un glonţ în cap, a anunţat miercuri procurorul oraşului, Daniele Reynders, confirmând astfel informaţiile oferite de martorii oculari la scurt timp după incident.

"Nordine Amrani s-a sinucis cu un glonţ în cap. Medicul legist a declarat că acesta şi-a tras un glonţ în frunte. El nu a lăsat niciun mesaj pentru a-şi explica gestul", a afirmat procurorul în cadrul unei conferinţe de presă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici