Un spaniol a câştigat 100 de milioane de euro la loteria europeană EuroMillions

Un jucător spaniol a câştigat vineri seară "Super Jackpot"-ul de 100 de milioane de euro al loteriei europene EuroMillions a cărei tragere la sorţi a fost transmisă de postul de televiziune France 2.

651 afișări
Imaginea articolului Un spaniol a câştigat 100 de milioane de euro la loteria europeană EuroMillions

Un spaniol a câştigat 100 de milioane de euro la loteria europeană EuroMillions (Imagine: Shutterstock)

Câştigul se situează pe locul trei din cele mai mari câştiguri EuroMillions din Spania după suma de 126.231.764 euro câştigată la 8 mai 2009 şi cea de 121.019.633 euro câştigată la 13 mai 2011.

Recordul absolut la loteria europeană care include nouă state (Spania, Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Belgia, Elveţia, Portugalia, Irlanda, Austria) este deţinut de la 10 august 2012 de un cuplu de britanici cu suma de 190 de milioane de euro.

Fiecare jucător dispune de o şansă din 116.531.800 de a obţine cele şapte numere necesare pentur a câştiga potul cel mare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici