Un terorist a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru ameninţări la adresa prinţului George

Un simpatizant al grupării teroriste Stat Islamic care a pus la cale un atentat împotriva prinţului George a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie, primind o pedeapsă de cel puţin 25 de ani, informează postul BBC.

2060 afișări
Imaginea articolului Un terorist a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru ameninţări la adresa prinţului George

Un terorist a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru ameninţări la adresa prinţului George

De asemenea, Husnain Rashid, în vârstă de 32 de ani, a afişat pe strada Leonard din oraşul Nelson, situat într-o regiune din vestul Marii Britanii, mesaje de ameninţare la adresa persoanelor care vor călători la Cupa Mondială de Fotbal din Rusia

Judecătorul care se acupă de caz a declarat că Rashid a afirmat că ”prinţul şi alţi membri ai familiei regale britanice ar trebui avuţi în vedere ca potenţiale ţinte”.

Rashid a recunoscut patru acuzaţii de terorism.

Tribunalul a transmis că acesta a postat o fotografie cu prinţul care se afla la şcoală pe un grup de discuţii de pe internet.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici