Un vas de croazieră cu peste 200 de persoane la bord a eşuat pe Rin

Un vas de croazieră a eşuat, marţi dimineaţa, pe Rin, la frontiera între Franţa şi Germania, cu peste 200 de persoane la bord, care au debarcat în cele din urmă în condiţii de siguranţă, potrivit pompierilor.

254 afișări
Imaginea articolului Un vas de croazieră cu peste 200 de persoane la bord a eşuat pe Rin

Un vas de croazieră a eşuat pe Rin, cu peste 200 de persoane la bord (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

Cei 196 de pasageri, americani şi britanici, şi cei 44 de membri ai echipajului au fost transferaţi la bordul unui alt vas, apoi debarcaţi pe coasta germană în cursul dimineţii.

Problemele vasului, eşuat la câţiva metri de coasta franceză, sunt cauzate de o defecţiune a motorului, au precizat pompierii, care au mobilizat scafandri în cadrul operaţiunii de intervenţie.

Vasul nu a fost inundat, iar accidentul nu s-a soldat cu vreun rănit.

Acelaşi vas a rămas blocat la începutul lunii octombrie pe Rin, în apropiere de Strasbourg, cu peste 200 de persoane la bord, după ce s-a ciocnit de un ponton, un alt accident care nu s-a soldat cu răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici