Val de demisii la nivelul conducerii regionale de la Liov şi Harkov

O serie de oficiali politici ucraineni de rang înalt de la Liov şi Harkov şi-au prezentat demisia din funcţii, un primar a anunţat că părăseşte Partidul Regiunilor al lui Ianukovici, iar o filială a formaţiunii a anunţat că s-a dizolvat, relatează Itar-Tass în pagina electronică.

331 afișări
Imaginea articolului Val de demisii la nivelul conducerii regionale de la Liov şi Harkov

Val de demisii la nivelul conducerii regionale de la Liov şi Harkov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agenţia rusă citează, numele şefei administraţiei regionale de la Liov, Olga Salo, numele adjuncţilor acesteia, dar şi pe ale adjuncţilor şefului administraţiei regionale de la Harkov, care şi-au anunţat demisiile din funcţii în comunicate postate pe site-urile instituţiilor respective.

De asemenea, primarul oraşului Dniepropetrovsk (est) Ivan Kulicenko, a anunţat că se retrage din cadrul Partidului Regiunilor.

Filiala partidului lui Ianukovici din oraşul Kirovograd (centru) a anunţat că s-a autodizolvat vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici