VIDEO Momentul în care un autobuz plin cu absolvenţi de liceu plonjează într-un lac din China/ Cel puţin 21 şi-au pierdut viaţa iar 15 sunt răniţi

Un autobuz cu 36 de pasageri, printre care şi mulţi absolvenţi care începeau astăzi prima zi a examenelor de sfârşit de liceu, a plonjat într-un lac de acumulare din China. Salvatorii au intervenit de urgenţă, însă pentru 21 dintre pasageri a fost prea târziu.

6291 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul în care un autobuz plin cu absolvenţi de liceu plonjează într-un lac din China/ Cel puţin 21 şi-au pierdut viaţa iar 15 sunt răniţi

VIDEO Momentul în care un autobuz plin cu absolvenţi de liceu plonjează într-un lac FOTO Captură video Youtube

Incident dramatic în China. Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 15 au fost rănite marţi în sud-vestul Chinei după ce un autobuz a plonjat într-un lac artificial în provincia Guizhou, au anunţat autorităţile, conform globaltimes.cn. 4 decese au fost confirmate până la ora transmiterii ştirii. 
 
Accidentul s-a produs în jurul orei locale 12.00 (04.00 GMT), în oraşul Anshun, a comunicat Biroul pentru situaţii de urgenţă din Guizhou, o provincie săracă din sud-vestul Chinei.
 
În autobuz se aflau elevi de liceu care dădeau Bacalaureatul, ale cărui probe au început marţi dimineaţă, a transmis televiziunea publică CCTV, citând martori de la faţa locului.
 
„Potrivit celui mai recent bilanţ stabilit la ora 17.30, 36 de persoane au fost scoase din apă. Printre ele se află 21 de morţi şi 15 răniţi. Răniţii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri”, au transms autorităţile chineze.
 
 
              
 
La locul accidentului au fost mobilizate 19 camioane de pompieri, 21 de bărci pneumatice şi 97 de salvatori. 
 
Postul chinez de televiziune a postat imagini surprinse de camere de supraveghere care arată cum vehiculul deviază de la traseu, loveşte o barieră de securitate de pe marginea şoselei şi plonjează în lac.
 
 
Autorităţile nu au confirmat dacă la bord se aflau liceeni.
 
Nu se ştiu deocamdată cauzele producerii accidentului. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici