Volkswagen cheamă în service circa 6.000 de vehicule Touran

Grupul auto german Volkswagen a decis chemarea în service a circa 6.000 de vehicule Touran echipate cu sisteme de propulsie pe gaz, din cauza unor probleme la instalaţia de alimentare, informează site-ul agenţiei Reuters.

1389 afișări
Imaginea articolului Volkswagen cheamă în service circa 6.000 de vehicule Touran

Volkswagen cheamă în service circa 6.000 de vehicule Touran

Măsura vizează 5.900 de maşini marca Volkswagen Touran fabricate în perioada 2006-2009, 3.800 fiind înmatriculate în Germania.

Grupul Volkswagen a decis înlocuirea rezervoarelor de gaz la aceste modele, din cauza potenţialului risc de coroziune, care poate genera "un pericol considerabil de rănire".

Proprietarilor li se recomandă folosirea sistemului alternativ de alimentare, pe bază de benzină sau motorină, până la înlocuirea rezervoarelor de gaz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici