Vremea a făcut ravagii în sud-estul Franţei. Pagube majore în urma inundaţiilor. Bilanţul victimelor. FOTO

Patru persoane au murit duminică după inundaţiile cu care se confruntă regiunile din sud-estul Franţei începând de vineri, provocând pagube majore, au anunţat autorităţile locale, potrivit Reuters.

2013 afișări
Imaginea articolului Vremea a făcut ravagii în sud-estul Franţei. Pagube majore în urma inundaţiilor. Bilanţul victimelor. FOTO

Patru morţi în urma inundaţiilor din sud-estul Franţei

O persoană a fost găsită moartă în apropiere de oraşul Muy, situat între Nisa şi Marsilia, după răsturnarea unei bărci de salvare, a anunţat poliţia din departamentul Var într-un comunicat. Un alt corp a fost găsit intr-o maşină în Cabasse şi două persoane au fost găsite moarte în Tanneron, se mai arată în comunicat.

Un bătrân de 77 de ani a fost dat dispărut de sâmbătă dimineaţă în Saint-Antonin-du-Var.

Mai multe râuri au ieşit din matcă în sud-estul Franţei, provocând daune majore, casele fiind inundate, iar maşinile şi bărcile au fost luate de ape.

Ministrul francez de Interne Christoph Castaner a călătorit în departamentul Var pentru a se întâlni cu victimele şi echipele de salvare întrucât ploile continuă să cadă în regiune, deşi nu au fost la fel de puternice precum în zilele anterioare, iar inundaţiile au început să se retragă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
inundaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici