Captură impresionantă. Submarin cu 3.000 de kilograme de cocaină, interceptat în apele teritoriale spaniole. FOTO

Poliţia spaniolă a interceptat duminică un submarin care părea că transportă droguri în apele teritoriale spaniole în apropiere de regiunea Galiţia din nord-vestul Spaniei, a declarat pentru Reuters o sursă din delegaţia guvernului central în regiune.

25843 afișări
Imaginea articolului Captură impresionantă. Submarin cu 3.000 de kilograme de cocaină, interceptat în apele teritoriale spaniole. FOTO

Un submarin care se pare că transportă droguri a fost interceptat în apele teritoriale spaniole

„În această dimineaţă, o operaţiune internaţională a reuşit să localizeze un mic submarin de aproximativ 20 de metri lungime în apropiere de plaja Hio din provincia Pontevedra”, a declarat sursa, confirmând informaţiile anterioare din mass-media.

Agenţia de ştiri EFE a informat că nava transporta aproximativ 3.000 de kilograme de cocaină, citând surse din Garda Civilă din Spania.

Cu toate acestea, sursa a declarat pentru Reuters că submarinul părea că transporta droguri, dar încă acest lucru nu a fost confirmat, iar o purtătoare de cuvânt a Gărzii Civile a spus că nu poate confirma încărcătura submarinului, întrucât se afla încă sub apă.

Doi bărbaţi sud-americani au fost reţinuţi în cadrul operaţiunii, la care au participat Garda Civilă şi Poliţia Naţională, în timp ce un al treilea bărbat a scăpat, a spus sursa.

Autorităţile vor încerca să relanseze la apă nava luni dimineaţă, după ce încercările de duminică s-au dovedit nereuşite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spania,
droguri,
submarin

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici