Walmart se alătură Microsoft în încercarea de a cumpăra TikTok

  • Walmart a anunţat un parteneriat cu Microsoft pentru a cumpăra TikTok
  • Anunţul vine după ce directorul TikTok pe SUA a demisionat
  • Donald Trump a ameninţat că va interzice aplicaţia în Statele Unite dacă nu este cumpărată de o companie americană
557 afișări
Imaginea articolului Walmart se alătură Microsoft în încercarea de a cumpăra TikTok

Walmart se alătură Microsoft în încercarea de a cumpăra TikTok

Walmart face parteneriat cu Microsoft în încercarea de a cumpăra TikTok, în condiţiile în care compania care deţine în prezent populara aplicaţie de mobil, caută un cumpărător din SUA, pe fondul unei analize politice intense.

Compania care deţine giganticul lanţ de magazine din SUA, a declarat joi pentru CNN Business că participă la negocieri alături de Microsoft pentru a reuşi să facă această tranzacţie posibilă.

Walmart a declarat că interesul său pentru TikTok provine din modul în care aplicaţia are „capacităţi integrate de comerţ electronic şi publicitate pe alte pieţe” şi i-ar putea ajuta să-şi consolideze accesul la consumatori.

"Credem că o relaţie potenţială cu TikTok SUA în parteneriat cu Microsoft ar putea adăuga această funcţionalitate cheie şi ar putea oferi Walmart o modalitate importantă de a ajung şi a servi clienţii omnichannel ", a transmis Walmart într-un comunicat.

Anunţul vine la câteva ore după ce CEO-ul TikTok, Kevin Mayer, a demisionat, în contextul în care aplicaţia se confruntă cu critici din partea preşedintelui Donald Trump.

TikTok l-a angajat pe Mayer, fostul executiv de top în cadrul Disney, cu mai puţin de patru luni în urmă pentru a ajuta la dezvoltarea aplicaţiei în SUA.

De atunci, însă, TikTok a fost atacată constant de guvernul SUA, iar Trump a ameninţat că va interzice aplicaţia dacă nu va fi vândută de ByteDance unei companii americane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici