VIDEO  Zelenski, la un an de la invazie: „Pe 24 februarie, milioane dintre noi au făcut o alegere. Nu un steag alb, ci cel albastru şi galben. Nu fuga, ci înfruntarea. Rezistând şi luptând"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri că, în ciuda tuturor greutăţilor suferite de ucraineni în ultimele 12 luni de război, 2023 va fi anul victoriei ţării asupra Rusiei.

787 afișări
Imaginea articolului Zelenski, la un an de la invazie: „Pe 24 februarie, milioane dintre noi au făcut o alegere. Nu un steag alb, ci cel albastru şi galben. Nu fuga, ci înfruntarea. Rezistând şi luptând"

„2023 va fi anul victoriei noastre” - Zelenski, la un an de la invazie

„Pe 24 februarie, milioane dintre noi au făcut o alegere. Nu un steag alb, ci cel albastru şi galben. Nu fuga, ci înfruntarea. Rezistând şi luptând", a declarat Zelenski într-un tweet care marchează prima an de la invazia Rusiei.

„A fost un an de durere, tristeţe, credinţă şi unitate. Şi în acest an, am rămas invincibili. Ştim că 2023 va fi anul victoriei noastre", a adăugat preşedintele.

„În urmă cu un an, în această zi, din acelaşi loc, în jurul orei şapte dimineaţa, m-am adresat dumneavoastră cu o declaraţie scurtă, care a durat doar 67 de secunde", a spus el într-un discurs de 15 minute, în timp ce pe fundal se auzea o muzică solemnă.

„...suntem puternici. Suntem pregătiţi pentru orice. Îi vom învinge pe toţi. Aşa a început totul la 24 februarie 2022. Cea mai lungă zi din viaţa noastră. Cea mai dificilă zi din istoria noastră recentă. Ne-am trezit devreme şi nu am mai dormit de atunci".

Autorităţile ucrainene consolidează vineri măsurile de securitate în întreaga ţară, pregătindu-se pentru posibile atacuri ruse.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici