EXCLUSIV  Deputatul PNL Sebastian Burduja, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Sebastian Burduja: Pentru Bucureşti şi pentru ţară, Sectorul 1 ar trebui să fie un model. Este un sector îmbătrânit, lumea nu-şi dă seama. E un sector cu o populaţie vârstnică destul de însemnată. Există şi anumite cartiere cu foşti nomenclaturişti, deci au anumite preferinţe către stânga (...) E un sector al extremelor.
  • Sebastian Burduja: Principala obiecţie este lipsa comunicării. Conflictul nu vine din diferenţele de viziune, mai ales că doamna Armand e un om de dreapta, chiar şi foarte conservatoare, mai conservatoare decât mulţi colegi liberali. Dânsa consideră că e un fel de CEO al primăriei, are şi o experienţă în mediul corporate, poate-i bine lucrul ăsta.
  • Sebastian Burduja: Cea mai mare barieră în calea lucrurilor bune din ţară este rezistenţa funcţionarului public, rezistenţa aia obtuză. Nu le cere nimeni să încalce legea, dar e mult mai simplu să nu-ţi asumi răspunderea, să spui că nu se poate. Timpul trece, leafa merge şi asta este.
114 afișări
Imaginea articolului Deputatul PNL Sebastian Burduja, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Deputatul PNL Sebastian Burduja, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 5 iunie, deputatul Sebastian Burduja, vicepreşedinte PNL şi liderul PNL Sector 1, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine este Sebastian Burduja? De ce a dat SUA pe România? Ce-i reproşează Sebastian Burduja primarului Sectorului 1, Clotilde Armand? De ce a pierdut PNL alegerile parlamentare? Ce spune despre USRPLUS şi colaborarea cu acesta? De ce sunt politicienii rupţi de realitate? Cum explică scepticismul românesc şi plecarea românilor din ţară? E nevoie de un obiectiv de ţară şi care ar fi acesta?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici