VIDEO: Patru metode pentru a te proteja de coronavirus, de la Michael Stipe, fostul solist al R.E.M. „Poartă-te ca şi cum ai fi deja bolnav”

  • Michael Stipe, fostul solist al trupei R.E.M, se alătură vedetelor care le vorbesc fanilor despre cum să se protejeze de coronavirus.
  • Pe un ton precaut, dar optimist, solistul expune „cele patru reguli în lupta contra coronavirusului".
  • Recent, hitul trupei R.E.M. "It’s the End of the World as We Know It…" a revenit în topurile muzicale.
1134 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Patru metode pentru a te proteja de coronavirus, de la Michael Stipe, fostul solist al R.E.M. „Poartă-te ca şi cum ai fi deja bolnav”

Sursa foto: Twitter @ethank/ Youtube

Recent, hitul din 1987 al trupei R.E.M. "It’s the End of the World as We Know It…" a revenit în topurile muzicale.

Deşi clipul începe cu versurile care au dat şi titlul hitului din 1987 "It’s the End of the World As We Know It (and I Feel Fine)", Michael Stipe adoptă curând un ton precaut-optimist şi le expune fanilor cele patru reguli de bază în lupta contra coronavirusului.

Stai acasă cât poţi de mult. "O zi a Sfântului Patrick fericită, vom sărbători peste patru luni", spune muzicianul american.

Spală-te pe mâini timp de 20 de secunde ori de câte ori intri sau ieşi din casă. „Nu cânta ‘La mulţi ani!’ de două ori, este prea deprimant", a sugerat acesta. „Alege alt cântec".

Poartă-te ca şi cum ai fi deja bolnav. „Poartă-te ca şi cum ai avea virusul deja", avertizează acesta. „Şi nu vrei să te afli la o distanţă mai mică de doi metri de altcineva, pentru că ai putea să-i transmiţi virusul, acesta îl transmite altor două persoane - nu vrei să fii tipul ăla. Nu vreau să fiu tipul ăla".

Ai grijă de unde îţi iei informaţiile. Deşi le-ai auzit pe astea de la un fost star pop, a glumit Stipe. „Nu te încrede în social media. Consultă site-ul CDC (Centrul pentru control şi prevenirea bolilor din SUA, n.r.). Consultă servicii de ştiri autorizate pentru a-ţi lua informaţiile".

Recent, „Este sfârşitul lumii aşa cum îl ştim.../ It’s the End of the World as We Know It…", celebra piesă lansată în 1987 de trupa R.E.M., a reintrat în topurile muzicale, în contextul crizei provocate de noul coronavirus. În prezent, piesa ocupă locul 26 în topurile iTunes şi este în Top 5 cele mai populare cântece pe Spotify, cu 83,7 milioane de audiţii în streaming, potrivit Variety.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici