Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

47 afișări

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European Antonio Tajani şi al Consiliului European Donald Tusk vor fi, începând de azi la Bucureşti, cu ocazia inaugurării Preşedinţiei Consiliului UE preluată de România de la 1 ianuarie.

Opt state din cadrul Uniunii Europene, inclusiv România, vor prelua 176 de imigranţi extracomunitari salvaţi din Marea Mediterană şi aflaţi în prezent în Malta, anunţă oficiali citaţi de publicaţia germană Die Welt. Decizia a fost luată în cadrul unui acord care prevede distribuirea în total a 298 de imigranţi în mai multe ţări europene.

Un medic din Craiova refuză să mănânce meniul primit de la firma de catering cu care are contract Spitalul Judeţean, dacă nu va asigura masa şi pentru rezidenţi, acesta, împreună cu alţi doctori urmând să mănânce, azi, câte un sandwich în faţa cantinei, în semn de protest.

Accident grav pe Autostrada A1 Sebeş – Orăştie. Două persoane au murit şi două au fost rănite, joi dimineaţa, în urma impactului dintre o maşină şi un TIR. Potrivit ISU Alba, accidentul s-a produs pe A1, la km 318, pe sensul de mers Sebeş-Orăştie.

Autorităţile din Australia au arestat un bărbat suspectat că a trimis pachete suspecte cu un conţinut neidentificat momentan la 38 de consulate şi ambasade din oraşele Canberra, Melbourne şi Sydney, relatează BBC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici