HOROSCOP 1 februarie – Obstacole la mijloc de săptămână. Schimbări de macaz pentru patru zodii

Luna din Gemeni face azi un careu tensionat cu Neptun din Peşti, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) pot avea parte azi de confuzii. Unele din ele se lămuresc graţie trigonului armonios între aceeaşi Lună şi Saturn din Vărsător.

31068 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 februarie – Obstacole la mijloc de săptămână. Schimbări de macaz pentru patru zodii

HOROSCOP 1 februarie – Obstacole la mijloc de săptămână. Schimbări de macaz pentru patru zodii

HOROSCOP 1 februarie – Berbec

 
În această zi de miercuri, este posibil să primeşti unele veşti nu tocmai bune. Sau poate că ai parte de un schimb de replici care te pune pe gânduri sau chiar îţi creează unele temeri. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi mânat(ă) de primul impuls. Este posibil ca unele lucruri să nu îţi mai pară chiar atât de negre dacă încerci să le priveşti dintr-o altă perspectivă. Aşadar, poate că ar ajuta dacă le-ai vedea dintr-un unghi nou. Dă-ţi un timp de gândire înainte să faci sau să zici lucruri pe care nu le poţi lua înapoi.
 

HOROSCOP 1 februarie – Taur 

Mijlocul de săptămână nu se arată a fi unul propice pentru nativii(ele) care intenţionează să faci investiţii în proiecte personale de viitor sau în colaborări cu prieteni sau alte persoane cu care ai diverse lucruri în comun. S-ar putea să fie mai solicitante din punct de vedere financiar decât te-ai aşteptat sau poate riscurile sunt mai mari decât de obicei. În alte cazuri, infuziile de capital au fost realizate deja, dar întârzie profiturile scontate. Încearcă să vezi dacă ai putea să mai reduci din costuri sau să intervii într-o formă sau alta pentru a grăbi câştigurile pe care le meriţi.
 

HOROSCOP 1 februarie – Gemeni

 
Presiunea pe care o resimţi în plan profesional la mijloc de săptămână s-ar putea să fie mai mare decât de obicei, astfel că nivelul de stres cu care ai astăzi de-a face s-ar putea să fie destul de greu de gestionat. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de o relaţie mai tensionată cu şeful, de nişte aşteptări cărora le faci faţă greu în condiţiile actuale. Oricare ar fi situaţia, scopul tău ar trebui să fie acela de a da dovadă de foarte mult profesionalism. În felul acesta, eviţi orice fel de reproş din partea conducerii.
 

HOROSCOP 1 februarie – Rac 

La mijloc de săptămână, starea ta de spirit s-ar putea să lase de dorit, astfel că dacă agenda ta de azi este una stufoasă, s-ar putea să nu te poţi ridica la înălţimea ştachetei pe care ţi-ai impus-o. Dacă ai posibilitatea, lasă sarcinile de lucru mai grele pe zilele următoare şi concentrează-te acum pe ceva care nu îţi accentuează proasta dispoziţie sau nu te expune la stări de nervozitate şi mai mari. Menajându-te, vei reuşi să-ţi regăseşti echilibrul şi să îţi impui un ritm ceva mai productiv până la mijlocul săptămânii. Ia-le pe toate mai uşor şi va fi bine.
 

HOROSCOP 1 februarie – Leu

 
Această zi din săptămână s-ar putea să vină la pachet cu un unele obstacole în ceea ce priveşte planurile pe azi sau pe zilele care urmează. Ori poate că dai de greu în ceea ce priveşte un proiect personal sau o colaborare în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care o coordonezi. Încearcă totuşi să nu iei decizii cu caracter definitiv, chiar dacă situaţia pare fără întoarcere. S-ar putea ca unele lucruri să se rezolve de la sine în zilele următoare şi să nu mai poţi da înapoi dacă faci unele alegeri sub impulsul momentului. Aşteaptă să vezi cum evoluează.
 

HOROSCOP 1 februarie – Fecioară

 
La mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea să colaborezi mai greu cu unii colegi de muncă şi/ sau colaboratori foarte apropiaţi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că raportul de forţe între voi s-a cam dezechilibrat, că unele persoane şi-au arogat merite sau drepturi care, de fapt, nu le-ar fi revenit în virtutea poziţiei pe care o ocupă în raport cu tine. În aceste condiţii, este foarte important să reglezi lucrurile pentru a evita situaţia în care ai de pierdut unele lucruri sau eşti nevoit(ă) să munceşti mai mult decât ceilalţi. Chiar şi în astfel de circumstanţe, diplomaţia ajută.
 

HOROSCOP 1 februarie – Balanţă

 
Mijlocul de săptămână s-ar putea să aducă o zi plină şi solicitantă la serviciu. Poate că îţi revin mai multe sarcini decât de obicei sau nivelul lor de dificultate îl depăşeşte pe cel cu care eşti obişnuit(ă). Pe de altă parte, încearcă să nu laşi stresul şi nervozitatea să te copleşească. În caz contrar, rişti să faci erori pe care le-ai fi putut evita sau poate că începi discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă în loc să vă sprijiniţi unul pe celălalt pentru a traversa acest impas. Aşadar, este important să îţi păstrezi calmul şi să îţi prioritizezi sarcinile.
 

HOROSCOP 1 februarie – Scorpion

 
În această zi a săptămânii, există riscul ca tu şi cei dragi să nu fiţi în cele mai bune relaţii. Problemele pleacă, cel mai probabil, de la faptul că nu sunteţi suficient de deschişi unul cu celălalt sau poate că aţi lăsat orgoliul să vă conducă în ultima vreme. Aşadar, se prea poate să traversaţi acum un moment în care ies la suprafaţă nemulţumiri mai vechi pe care nu aţi reuşit să le tranşaţi la timp. Încearcă să vezi dacă poţi deschide o cale de dialog calm. Dacă nu, lasă apele să se mai calmeze şi revino apoi la discuţii.
 

HOROSCOP 1 februarie – Săgetător

 
În această zi de miercuri, s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu familia sau cel puţin cu partenerul de viaţă. Pare că punctele voastre de vedere nu coincid deloc în ceea ce priveşte o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ destul de punctuală. Pe de altă parte, exte nevoie de dialog pentru a ajunge la un consens, astfel că este nevoie să laşi orgoliul la o parte şi să găseşti un punct de intersecţie între perspectivele voastre. Aşadar, caută să deschizi o discuţie calmă pe această temă importantă.
 

HOROSCOP 1 februarie – Capricorn

 
În această zi din săptămână, există posibilitatea să îţi fie greu să comunici cu unii colegi de serviciu. Poate că pur şi simplu nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă sau probabil că aţi apelat la e-mail-uri sau la mesaje, iar din această cauză, s-au strecurat între voi unele neînţelegeri. Dacă ţi se pare că nu ai înţeles ceva foarte bine, pune întrebări şi oferă lămuriri înainte să se ajungă prea departe cu discuţiile. În caz contrar, s-ar putea să îţi fie destul de dificil să mai eviţi tensiunile, lucru care ar putea să împiedice o bună colaborare între voi.
 

HOROSCOP 1 februarie – Vărsător

 
La mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai programat. În cazul în care le poţi amâna, ar fi indicat să faceţi acest lucru, mai ales că ai unele investiţii ferme de făcut pe parcursul zilelor care vor urma. În alte situaţii, însă, ar putea fi vorba de achiziţionarea unor cadouri cuiva apropiat, caz în care trebuie să te gândeşti cum poţi să îi faci sărbătoritului(ei) pe plac fără a fi nevoie să scoţi din buzunar sume prea mari. Cu siguranţă vei reuşi să găseşti calea de mijloc dacă gândeşti cu atenţie lucrurile în avans.
 

HOROSCOP 1 februarie – Peşti

 
În această zi a săptămânii, există posibilitatea să apară unele tensiuni între tine şi cineva din familie. Poate că este vorba de o problemă punctuală care aduce la suprafaţă nemulţumiri mai vechi sau pur şi simplu nu eşti în cea mai bună dispoziţie pentru a lăsa de la tine şi iei lucrurile în nume personal. Încearcă să nu laşi orgoliul să preia controlul şi încearcă să dai dovadă de înţelegere. Într-un fel sau altul, veţi ajunge la un consens, dar trebuie să afişezi mai multă toleranţă în raport cu anumite lucruri pe care celălalt nu este dispus să le schimbe.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici