HOROSCOP 1 IUNIE 2020: Săptămâna se deschide cu o veste mai puţin bună, iar ziua de luni se încheie într-o notă pozitivă

Săptămâna se deschide cu o veste mai puţin bună, iar ziua de luni se încheie într-o notă pozitivă.

15380 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 IUNIE 2020: Săptămâna se deschide cu o veste mai puţin bună, iar ziua de luni se încheie într-o notă pozitivă
Pe de-o parte, Luna din Balanţă aderă la un aspect tensionat de careu cu Mercur din Rac, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) pot fi tentate să lasă instinctul să vorbească în locul raţiunii. Spre seară, aceeaşi Lună formează un trigon favorabil cu Venus retrogradă din Gemeni, indiciu că Balanţele şi celelalte semne de Aer (Gemeni şi Vărsător) se bucură de armonie în relaţii.
 
HOROSCOP 1 IUNIE BERBEC
 
În prima parte a zilei, ar putea să existe unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă pe unele teme locative, casnice sau de familie. Viziunile voastre nu se prea potrivesc în privinţa acestor chestiuni, ceea ce poate duce la o tensionare a atmosferei în plan domestic. Pe de altă parte, seara vă surprinde mai binedispuşi şi vă este mai uşor să comunicaţi unul cu celălalt. Găsiţi în sfârşit puncte de intersecţie între opiniile voastre, ceea ce vă ajută să faceţi front comun în faţa problemelor care-i afectează pe toţi ai casei. Concentraţi-vă pe ceea ce vă apropie.
 
HOROSCOP 1 IUNIE TAUR 
 
În prima parte a acestei zile, toate par să meargă de-a-ndoaselea la serviciu. Aparatura de la birou îţi joacă feste, iar comunicarea cu colegii de muncă se desfăşoară greoi. În cel de-al doilea caz, ar putea fi vina metodelor alternative de comunicare pe care le foloseşti sau a faptului că te-ai cam dezobişnuit de stilul lor de a interacţiona cu tine în perioada stării de urgenţă. Ai răbdare cu tine însuţi(ăţi) şi cu ei, iar dacă crezi că s-a produs o confuzie, oferă lămuriri, deşi ele nu ţi se cer expres. Beneficiile materiale ale atitudinii tale proactive vor apărea curând.
 
HOROSCOP 1 IUNIE GEMENI
 
Dacă nu eşti atent(ă), astăzi s-ar putea să bagi mâna prea adânc în buzunar. Tentaţiile te urmăresc la tot pasul şi îţi va fi greu să nu dai curs unor oferte cu care te întâlneşti pe Internet. Dar ţine cont de faptul că acei bani ar putea fi direcţionaţi spre altceva, către un scop care îţi va aduce beneficii mai mari într-un timp mai îndelungat. Dacă urmăreşti prin aceste cumpărături să le faci hatârul celor dragi, află că s-ar bucura mai mult să petreacă timp de calitate împreună cu tine. Poate ar fi bine să îţi revezi şi tu priorităţile.
 
HOROSCOP 1 IUNIE RAC 
 
De dimineaţă, ai putea avea parte de unele disensiuni cu unii membri ai familiei, cel mai probabil de o vârstă mai înaintată. Problema o reprezintă cu siguranţă diferenţele dintre generaţii, care vă fac să vedeţi anumite lucruri într-o lumină complet diferită. Indiferent de situaţie, căutaţi să vedeţi dacă opiniile voastre se suprapun în anumite puncte şi căutaţi să începeţi un dialog pe baza acestor similitudini. În felul acesta, până spre seară, reuşiţi să ajungeţi la un consens, deşi se simte în subteran că mai rulează nişte tensiuni. Încearcă să vezi ce e de făcut pentru a le depăşi mai uşor.
 
HOROSCOP 1 IUNIE LEU
 
În această dimineaţă, ai putea avea tendinţa să ţii unele lucruri doar pentru tine. Sau poate nu ai curajul să le spui pe şleau, preferând mai degrabă să trimiţi unele semnale care riscă să fie interpretate confuz. Nu pari genul care să nu aibă curajul să vorbească atunci când trebuie să o facă, dar poate simţi că ţi-ar leza mândria să îţi expui sentimentele. Până spre seară, s-ar putea totuşi să îndrăzneşti mai mult, iar avantajele nu vor întârzia să apară. Te faci mai bine înţeles(asă), iar perspectivele situaţiilor până atunci complicate se vor ameliora vizibil. Merită să fii vocal(ă).
 
HOROSCOP 1 IUNIE FECIOARĂ
 
Prima parte a acestei zile nu este un moment bun pentru investiţii şi nici pentru a acorda sau a solicita împrumuturi. Riscul de a înregistra pierderi este destul de mare şi ar fi bine să eviţi orice altfel de situaţii, mai ales în această perioadă. În cazul anumitor nativi(e), azi se va vedea efectul unor bani cheltuiţi neînţelept cândva în trecut. Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit, să te facă să înţelegi că planurile de viitor şi proiectele trebuie ajustate pentru a-şi menţine gradul de sustenabilitate. Vin şi veşti bune spre seară, sub forma unor oportunităţi financiare.
 
HOROSCOP 1 IUNIE BALANŢĂ
 
Ar putea apărea tensiuni în această dimineaţă între tine şi superiori. Este greu de spus de la ce vă luaţi, dar cert este că eşti nemulţumit(ă) de ultimele decizii pe care aceşti le-au luat. Unde mai pui că răspunderea care îţi revine este mare, iar poziţiile autorităţilor faţă de problemele importante ale societăţii din această perioadă vin să pună capac tuturor frustrărilor care îţi dau târcoale astăzi. Dar ai o mentalitate de învingător(oare), iar acest lucru te ajută să priveşti lucrurile dintr-un alt unghi, unul care te-ar putea ajuta să extragi unele lecţii de viaţă de pe urma acestor experienţe.
 
HOROSCOP 1 IUNIE SCORPION
 
Începi săptămâna destul de abătut(ă) şi nu îţi este deloc uşor să te remontezi, să vezi partea bună a lucrurilor. Vina o poartă unele evenimente nu prea plăcute de astăzi, oboseala din care nu ai reuşit să te refaci complet ori faptul că premisele zilelor următoare nu sunt cele mai bune. Uşor-uşor, reuşeşti să te remontezi şi să depăşeşti aceste tendinţe, dar rămâne o urmă de tristeţe sau de regret. Este clar că se cer discutate unele lucruri cu anumite persoane, astfel încât să scapi cu totul de greutatea care îţi apasă pe suflet. Vorbeşte deschis despre ce te deranjează.
 
HOROSCOP 1 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
În această dimineaţă, se duc aprige lupte pentru putere în colaborările sau parteneriatele în care eşti implicat(ă). Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colegii de muncă aveţi idei diferite despre ceea ce ar fi cel mai bine de făcut în privinţa unor proiecte în comun sau pe care tu le-ai demarat şi în care ei sunt implicaţi. Iar dacă există şi o componentă financiară în conflictul vostru, lucrurile s-ar putea complica şi mai tare. În orice caz, până diseară, descoperiţi un filon comun de discuţie, dar tot se cer reglate anumite lucruri în raportul de forţe.
 
HOROSCOP 1 IUNIE CAPRICORN  
 
Există, în această dimineaţă, tensiuni între tine şi persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Se încearcă abuzarea de unele drepturi, iar de îndatoriri tinde să se uite, ceea ce crează dereglări în raport de forţe. Într-un fel sau altul, lucrurile vor intra pe un făgaş normal până spre dup-amiază, dar acest lucru nu înseamnă că au dispărut problemele care v-au adus în acest punct. Se cer rediscutate anumite chestiuni, dar mai ales responsabilităţi care îi revin fiecăruia în proiectele pe care le derulaţi împreună. În caz contrar, există posibilitatea să te reîntâlneşti cu situaţii similare într-un viitor nu foarte îndepărtat.
 
HOROSOCOP 1 IUNIE VĂRSĂTOR 
 
La serviciu, te aşteaptă o dimineaţă aglomerată şi stresantă. Ţi se măreşte neaşteptat volumul de muncă sau se complică unele sarcini de serviciu, fapt care te pune pe gânduri şi te face să te întrebi dacă vei reuşi să finalizezi la timp treburile care îţi revin. Într-un fel sau altul, reuşeşti să o scoţi la capăt, dar te alegi cu multă oboseală la finele zilei. Ar fi bine să îţi faci timp de o plimbare în natură cu cei dragi ori să îţi găseşti o preocupare care să te destindă, cum ar fi un curs online sau un hobby relaxant.
 
HOROSCOP 1 IUNIE PEŞTI
 
Se anunţă tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii în această dimineaţă. Astrele nu ne spun care este pricina de discordie între voi, dar cert este că atmosfera devine încărcată şi simţi că stai pe un butoi gata-gata să explodeze. În situaţii ca acestea, nu poţi decât să-i inviţi pe cei dragi la o discuţie sinceră şi deschisă despre ceea ce vă nemulţumeşte la comportamentul celuilalt. În cele din urmă, spiritele se vor calma, dar mai aveţi de lucru până să treacă de tot furtuna. Asigură-te că faceţi cu toţii schimbările necesare pentru o îmbunătăţire de durată.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici