HOROSCOP 10 aprilie. Discuţii tensionate azi pentru patru zodii. Se poate ajunge la reproşuri dureroase

Mercur din Berbec face azi un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, indiciu de discuţii tensionate în această duminică pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

9798 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 aprilie. Discuţii tensionate azi pentru patru zodii. Se poate ajunge la reproşuri dureroase

HOROSCOP 10 aprilie - Berbec 

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva din familie, cel mai probabil o persoană de sex fiminin pe care o consideri o figură de autoritate. Încearcă să ai mare grijă cum reacţionezi pentru că rişti să faci mai mult rău decât bine dacă insişti cu anumite lucruri. Încearcă să vezi unde anume ai putea face unele compromisuri fără să ajungă să-ţi pară rău ceva mai târziu, să se ajungă prea departe.

HOROSCOP 10 aprilie -  Taur

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit, iar din acest motiv, s-ar putea să fii tentat(ă) să anulezi unele din planurile tale pe astăzi. Încearcă să te ţii, totuşi de ele, căci s-ar putea să te ajute să vezi alte persoane, să ieşi puţin din gândurile tale. Aşadar, este important să petreci mai mult timp cu persoane pozitive şi să te fereşti de cele care pot avea un efect negativ asupra dispoziţiei tale generale.

HOROSCOP 10 aprilie - Gemeni

S-ar putea să intervină azi unele dubii că relaţia de cuplu şi/ sau o prietenie la care ţii mult se îndreaptă în direcţia potrivită. Pare, cel puţin la prima vedere, că s-au schimbat obiectivele voastre pe termen lung, că nu mai ţintiţi în aceeaşi direcţie. Acest lucru nu este nepărat unul rău, dar trebuie să discutaţi şi să vedeţi care poate fi impactul asupra relaţiei voastre, dacă riscă să vă depărteze cumva unul de celălalt.

HOROSCOP 10 aprilie - Rac

Raportul de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă pare că s-a cam dezechilibrat, iar dacă aveţi tendinţa să aduceţi comportamentele de la serviciu acasă, există posibilitatea ca situaţia să se agraveze şi mai mult pe parcursul acestei zile. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi interacţiunea între cele două domenii de viaţă. să nu le laşi să întreacă o anumită limită. În caz contrar, s-ar putea să apară unele probleme serioase ceva mai încolo.

HOROSCOP 10 aprilie - Leu

S-ar putea ca oboseala să te fi ajuns din urmă. Este posibil să te fi şi mirat în ultima vreme care este motivul pentru care nu ai simţit o stare de epuizare. Probabil că te-ai motivat să duci unele treburi la bun sfârşit, iar din această cauză nu ai sesizat că organismul cerea repaus. Încearcă să i-l dai măcar azi, chiar dacă acest lucru ar putea însemna să amâni unele activităţi pe săptămâna viitoare cândva.

HOROSCOP 10 aprilie - Fecioară 

Se pot contura astăzi unele tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Acestea s-ar putea datora faptului că unele dorinţe ale voastre nu sunt compatibile sau au intervenit unele nesiguranţe între voi. S-ar putea, însă, ca lucrurile să nu fi devenit într-atât de complicate încât să nu puteţi rezolva situaţia de faţă chiar azi. Aşadar, încearcă să vezi cum poţi aduce armonia înapoi între tine şi cei dragi.

HOROSCOP 10 aprilie - Balanţă

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea trezi tensiuni mocnite între tine şi partenerul de viaţă. Lucrurile s-ar putea complica şi mai mult dacă intră în discuţie şi alte persoane din familie, cu toate că intenţiile lor sunt bune. Aşadar, este cu atât mai important să ajungeţi la un armistiţiu, să faceţi unele compromisuri sănătoase pentru a construi o strategie comună. În felul acesta, problemele nu riscă să se agraveze mai mult.

HOROSCOP 10 aprilie - Scorpion 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să comunici destul de greu cu colegii de muncă. Diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune riscă să îşi facă loc între voi şi să complice şi mai mult unele situaţii şi aşa destul de problematice. În alte cazuri, aspectele zilei ar putea produce probleme de ordin tehnic, care te împiedică să duci la îndeplinire unele treburi presante pe care ţi le-ai propus să le rezolvi astăzi.

HOROSCOP 10 aprilie - Săgetător

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât există posibilitatea să depăşeşti limitele de buget pe care ţi le-ai propus la începutul acestui sfârşit de săptămână. Aşadar, nu ceda tentaţiei de a raţionaliza unele achiziţii pe care, de fapt, nu ţi le poţi permite confortabil în această perioadă. Va veni şi timpul pentru ele, dar prioritatea ta de acum sunt angajamentele pe care ţi le-ai luat deja faţă de persoana iubită şi/ sau cei mici.

HOROSCOP 10 aprilie - Capricorn

S-ar putea manifesta astăzi unele tensiuni între tine şi unele persoane din familie. Diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune care există între voi ar putea părea mai evidente decât de obicei astăzi, iar din acest motiv, există riscul de a se ajunge la unele discuţii în contradictoriu mai mult sau mai puţin mocnite. Încearcă să te concentrezi pe acele subiecte conversaţionale în raport de care punctele voastre de vedere se întâlnesc undeva la mijloc.

HOROSCOP 10 aprilie - Vărsător

Intri astăzi în contact cu tot felul de veşti şi/ sau informaţii, iar unele din ele nu sunt adevărate. Aşadar, înainte să faci sau să spui ceva pe baza lor, gândeşte-te bine dacă nu cumva ar fi mai bine să ceri sfatului unui apropiat, care poate vedea lucrurile dintr-un alt unghi de perspectivă decât al tău. Sau poate că ai posibilitatea să întrebi chiar la sursă dacă lucrurile stau chiar aşa cum ţi-ai imaginat tu.

HOROSCOP 10 aprilie - Peşti

Unele chestiuni de ordin financiar sau care implică finanţe ar putea crea unele tensiuni între tine şi un prieten apropiat, semn că trebuie să ai grijă când mai amesteci cele două domenii de viaţă. În alte cazuri, aspectele zilei semnalează faptul că trebuie să te gândeşti de doură ori înainte să acorzi sau să soliciţi unui împrumut unei persoane cu care ai o relaţie de prietenie. S-ar putea să fii dezamăgit(ă) cumva de reacţia acestia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici