HOROSCOP 12 martie. Trei ceasuri rele pentru aceste zodii. Nimic nu este ce pare a fi

Luna din Peşti formează azi un aspect tensionat de careu cu Marte din Gemeni, ceea ce conduce la răsturnări de situaţie şi schimbări de macaz în cazul semnelor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

38083 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 martie. Trei ceasuri rele pentru aceste zodii. Nimic nu este ce pare a fi

HOROSCOP 12 martie - Berbec

Ai mare grijă astăzi căror informaţii care circulă în jurul tău le dai dreptate. Există riscul ca unele zvonuri sau veşti să fie neadevărate, fie voit, fie pentru că cineva caută să te inducă în eroare. Iar din această cauză, s-ar putea să iei decizii pe care vei ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, este important să faci cercetări pe cont propriu înainte să crezi ce ţi se spune în jur. În felul acesta, îţi vei forma o părere personală despre ce se întâmplă de fapt, fără riscul de a avea de suferit cândva mai târziu.

HOROSCOP 12 martie - Taur  

Nu se recomandă astăzi să îţi iei angajamente financiare pe termen lung sau să faci investiţii pe care, şi teoretic, le vei amortiza după multă vreme. S-ar putea să îţi recuperezi banii chiar mai târziu decât te-ai aşteptat sau chiar să nu îi mai vezi deloc. Alţi(te) nativi(e) ai(le) acestei zodii s-ar putea afla în această situaţie chiar azi, când realizează că s-au lăsat duşi(se) de val şi s-au înhămat la un proiect păgubos, care le-a afectat, de asemenea, şi unele relaţii destul de importante. Încearcă să vezi ce mai poţi repara acum, dacă se mai poate face totuşi ceva.

HOROSCOP 12 martie - Gemeni  

S-ar putea ca astăzi să ai parte de discuţii în contradictoriu cu superiorii. Poate iau o decizie care te afectează fără să se consulte cu tine sau îi prinzi chiar înainte să facă acest lucru. Ori poate ceva din comportamentul tău îi deranjează, un aspect despre care tu nu înţelegi cum s-a transformat într-o problemă. În orice caz, este clar că nu sunteţi în cele mai bune relaţii, că poate ar fi mai bine să reluaţi anumite discuţii mâine dacă spiritele s-au încins prea tare între timp. Depinde de tine să ştii când să te opreşti pentru a evita animozităţile.

HOROSCOP 12 martie - Rac  

Nu eşti într-o formă bună astăzi, iar întreg comportamentul tău vorbeşte despre ceea ce simţi. Poate că persoanele care nu te cunosc prea bine nu îşi vor da seama că se întâmplă ceva decât dacă te aduc la capătul răbdării, dar cei apropiaţi simt că se întâmplă ceva cu tine. Ar fi bine pentru tine dacă ai reuşi să vorbeşti cu cineva despre ceea ce simţi, mai ales dacă nu te poţi concentra la ceea ce ai de făcut sau trebuie să iei o decizie importantă cândva pe parcursul acestei zile. În felul acesta, vei reuşi să-ţi faci ordine-n gânduri.

HOROSCOP 12 martie - Leu

Un proiect, o colaborare, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu îţi dau astăzi motive mai mult sau mai puţin serioase să-ţi faci griji. Simţi că ceva nu merge bine, că nu eşti în cel mai bun punct din evoluţia acestor parteneriate sau activităţi, iar problema s-ar putea să nu fie chiar atât de uşor de sesizat pe cât te-ai fi aşteptat. S-ar putea să fie vorba, la mijloc, de secrete, de probleme care mocnesc în subteran sau alte situaţii şi mai grele de descifrat şi corectat. Arată-te dispus(ă) la un dialog deschis cu privire la ceea ce nu merge.

HOROSCOP 12 martie - Fecioară

Şi tu s-ar putea să te numeri printre nativii(ele) care experimentează anumite probleme de relaţionare cu anumite persoane. S-ar putea să fie vorba despre unul dintre superiori, de un colaborator sau chiar de partenerul de viaţă. În toate aceste cazuri, problema s-ar putea să o constituie încrederea unii în ceilalţi sau faptul că raportul de forţe între voi s-a cam denaturat. Aşadar, poate ar fi cazul să discutaţi despre ceea ce nu merge, să nu ignoraţi că se întâmplă ceva care necesită să luaţi măsuri cât mai repede posibil. În caz contrar, pot apărea şi mai multe probleme pe viitor.

HOROSCOP 12 martie - Balanţă

Te aşteaptă o zi destul de dificilă la locul de muncă, cu multe evenimente care ies din decorul obişnuit. S-ar putea să fie vorba de urgenţe ori de probleme pe care ţi le creează tehnologia sau de faptul că nu comunici bine cu unii colegi de serviciu, fapt care a condus la nişte complicaţii pe care le-ai fi putut evita. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn ar putea experimenta probleme de sănătate sau o stare prelungită de oboseală, care ar trebui să le dea de gândit că trebuie să facă ceva curând în ceea ce priveşte stilul lor de viaţă.

HOROSCOP 12 martie - Scorpion

În plan sentimental şi/ sau în raport cu copiii, se întrevede astăzi o zi destul de complicată. Indiferent dacă tensiunile ies la suprafaţă sau rămân undeva în subteran, este clar oricum că nu treceţi printr-o perioadă prea bună. Pe de altă parte, este încă suficient de devreme încât să poţi lua măsuri, să nu se ajungă la un conflict. Înainte de asta, însă, trebuie să te asiguri că sunteţi pregătiţi cu toţii să faceţi nişte schimbări. Propune-le celor dragi să discutaţi deschis despre ceea ce vă deranjează, despre nevoile şi dorinţele care poate au fost ignorate până acum de apropiaţi.

HOROSCOP 12 martie - Săgetător  

Nici pe tine nu te ocolesc probleme în viaţa de cuplu şi/ sau în familie. Există chestiuni de viaţă domestică, de ordin gospodăresc sau în plan locativ care scot la suprafaţă diferenţele de viziune şi personalitate dintre tine şi cei dragi, iar în consecinţă, se poate merge destul de departe cu discuţiile pe marginea lor. O idee bună ar fi aceea de a lăsa pe mâine subiectele mai dificile, care crezi că ar produce tensiuni între tine şi cei dragi astăzi. Poate există situaţii în viaţa personală a fiecăruia din voi care vă solicită mai mult atenţia şi nervii acum.

HOROSCOP 12 martie - Capricorn

Comunici astăzi mai dificil cu colegii de muncă, iar efectele se văd în calitatea muncii pe care o executaţi împreună astăzi. Dacă trebuie să livrezi mai târziu ceva la care aţi lucrat împreună, asigură-te că îţi rezervi timpul necesar să mai arunci o privire peste ce aţi făcut, astfel încât să nu vă treziţi că le prezentaţi şefilor sau clienţilor un produs cu greşeli, mult sub aşteptările lor. În cazul altor nativi(e), problemele s-ar putea să aibă mai degrabă de-a face cu aparatura sau poate cu programele pe care le utilizezi. În orice caz, este clar nevoie de eforturi suplimentare.

HOROSCOP 12 martie - Vărsător  

Din punct de vedere financiar, aceasta nu este una din acele zile în care să îţi asumi riscuri sau să te îndepărtezi prea mult de planul de buget pe care ţi l-ai pregătit pentru zilele acestea. S-ar putea să vrei să îţi faci un cadou ori să îi faci cuiva apropiat o surpriză, dar rişti prea mult dacă bagi mâna prea adânc în buzunar. Încearcă să dai dovadă de raţiune înainte să te arunci cu capul înainte şi să scoţi cardul la înaintare. Dacă îţi dai timp de gândire, este posibil să îţi dai seama c-ar fi fost o greşeală.

HOROSCOP 12 martie - Peşti

În viaţa de familie, se arată o zi destul de imprevizibilă, care ar putea culmina cu o ceartă în toată regulă cu cineva din familie pe o temă casnică, domestică sau locativă. Altfel spus, ies la iveală, mai mult ca până acum, diferenţele de viziune între tine şi cei dragi, acelea pe care, de regulă, încerci să le gestionezi într-o manieră în care să nu vă aducă la tensiuni. Nu te lăsa pradă primului impuls şi încearcă să înţelegi care este motivul pentru care au părerile pe care le au. Doar astfel poţi face primul pas spre ei şi viceversa.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici