HOROSCOP 12 noiembrie. Azi se perfectează a treia conjuncţie Jupiter–Pluto. Schimbări abrupte pe final de an pentru aceste zodii

  • Azi se perfectează a treia şi ultima conjuncţie a lui Jupiter cu Pluto în Capricorn de anul acesta, eveniment astral care are loc o dată la aproximativ 13 ani.
  • Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt chemate să ducă la bun sfârşit un proces intens de tansformare pe plan profesional, financiar sau sentimental.
14072 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 noiembrie. Azi se perfectează a treia conjuncţie Jupiter–Pluto. Schimbări abrupte pe final de an pentru aceste zodii

HOROSCOP 12 noiembrie - Berbec

În cazul tău, conjuncţia lui Jupiter cu Pluto este despre carieră. Ţi s-a întâmplat de cel puţin două ori în acest an să te întrebi dacă te duci în direcţia bună pe acest plan, dacă nu cumva ţi-ar fi mai bine valorificate abilităţile într-o altă companie sau chiar într-un alt domeniu de activitate. Sau poate că ai făcut deja o mutare importantă la acest nivel, dar lucrurile nu au evoluat chiar aşa cum ai sperat. Acest eveniment astral îţi propune să faci un bilanţ, să vezi dacă alegerea pe care ai făcut-o a fost cea mai bună în contextul acesta.

HOROSCOP 12 noiembrie - Taur

În ceea ce te priveşte, conjuncţia lui Jupiter cu Pluto aduce deznodământul unui proces destul de lung de maturizare, care ţi-a servit una rece şi alta caldă în ritm constant pe parcursul acestui an. Te-ai întâlnit cu tot felul de evenimente majore care ţi-au schimbat o parte din principii, care ţi-au arătat că poţi avea mult de pierdut dacă eşti refractar(ă) la transformări în planul filozofiei tale de viaţă. În multe situaţii din 2020, nu prea ai avut de ales decât să dai dovadă de flexibilitate, dar dacă judeci la rece lucrurile, vei vedea că ai avut şi de câştigat.

HOROSCOP 12 noiembrie - Gemeni

În harta ta astrală, conjuncţia lui Jupiter cu Pluto se produce fix în casa relaţiilor şi a banilor. În 2020, poate mai mult decât în alţi ani, ai realizat că nu poţi ţine cele două domenii separate, mai ales dacă activezi într-un parteneriat profesional sau vrei să duci relaţia de cuplu la următorul nivel. Dar discuţiile despre finanţe nu au fost întotdeauna cele mai transparente şi nu de puţine ori au scos în evidenţă faptul că aveţi interese diferite cu privire la anumite aspecte sau tinde să se ajungă la adevărate lupte pentru putere. Trebuie să existe echilibru şi comunicare.

HOROSCOP 12 noiembrie - Rac

În horoscopul tău general, a treia conjuncţie a lui Jupiter cu Pluto din acest an se formează în casa parteneriatelor. Pentru ultima oară într-o perioadă destul de lungă de timp, centrul tău de interes ar trebui să îl constituie relaţiile pe care le ai cu cei cu care lucrezi, respectiv cu persoana iubită. Raportul de forţe între voi a oscilat destul de mult în ultimele luni, iar două perioade cel puţin au fost marcate de discuţii aprinse pe această temă, de o competitivitate dusă la extrem. Acum este momentul să tragi linie şi să vezi cum staţi la acest capitol.

HOROSCOP 12 noiembrie - Leu

În cazul tău, conjuncţia lui Jupiter cu Pluto se creează în casa muncii şi a sănătăţii. Asta înseamnă că perioada care a mai rămas din an te surprinde fie extenuat(ă) şi fără nicio direcţie la serviciu, fie energizat(ă) de obiceiurile pe care ţi le-ai format în 2020. Dacă te numeri printre nativii(ele) din prima categorie, află însă că timpul nu este pierdut. Impune-ţi nişte rezoluţii clare pentru aceste ultime luni şi fixează-ţi nişte obiective clare pentru anul care urmează. Cu siguranţă te-ai ales cu mult stres şi oboseală în perioada aceasta şi trebuie să ai multă grijă cum le gestionezi.

HOROSCOP 12 noiembrie - Fecioară

În ceea ce te priveşte, conjuncţia lui Jupiter cu Pluto ocupă casa iubirii şi a copiilor. În cazul anumitor nativi(e), asta a însemnat poate o poveste de iubire intensă dar toxică derulată pe parcursul acestui an. La alţii(tele), ar putea fi vorba de un impas în cuplu, de probleme de relaţionare cu cei mici ori de dificultăţi în calea întemeierii/ extinderii familiei. Cumva-cumva, aţi ieşit la liman, dar mai sunt încă lucruri de făcut pentru a intra pe o direcţie bună pe acest plan. Nu uita să te gândeşti mai mult la tine, să nu îţi abandonezi preocupările şi hobby-urile.

HOROSCOP 12 noiembrie - Balanţă

A treia conjuncţia a lui Jupiter cu Pluto din an se perfectează în casa familiei, semn că ar trebui să nu aştepţi sezonul sărbătorilor de iarnă pentru a-ţi muta centrul de interes pe acest domeniu de viaţă. E drept că aceste sector a tot revenit în atenţia ta pe parcursul anului, fie că ţi-ai dorit acest lucru, fie că s-a întâmplat din varii motive, dar nu te gândi că este vorba despre hazard. Trebuie să lucrezi la nişte relaţii de familie, să le muţi pe alte baze, să trasezi unele limite şi să înveţi să spui lucruri greu de rostit.

HOROSCOP 12 noiembrie - Scorpion

Conjuncţiile lui Jupiter cu Pluto din acest an au tot încercat să îţi arate că ar fi bine să dai dovadă de mai multă asertivitate în felul în care comunici, doar că există o limită, că trebuie să vorbeşti atent şi cu măsură. Nu puţine au fost ocaziile în care ai văzut cât de mult contează cum te exprimi, că fiecare pasăre se ridică şi piere pe limba sa. Uită-te în urmă şi încearcă să îţi aduci aminte cum ai pus problema când ţi-ai impus cu succes punctul de vedere şi cum ai abordat lucrurile atunci când n-ai reuşit asta.

HOROSCOP 12 noiembrie - Săgetător

Ultima conjuncţia a lui Jupiter cu Pluto din 2020 ţi-a arătat că trebuie să iei măsuri la nivel financiar. Asta înseamnă poate să îţi gestionezi mai atent bugetul, să îţi asumi doar riscuri calculate, să îndrăzneşti, dar să nu pierzi controlul. Per scurt, această serie de evenimente astrale au încercat să te înveţe să joci la sigur, să ştii când să te opreşti. E drept că poate te-ai confruntat cu pierderi pe parcurs, cel puţin până ţi-ai dat seama cum stau lucrurile, dar acum eşti mai conştient(ă) ca niciodată când ar fi cazul să te opreşti şi să analizezi atent.

HOROSCOP 12 noiembrie - Capricorn

În cazul tău, a treia conjuncţie a lui Jupiter cu Pluto se perfectează tocmai în semnul naşterii tale. Nu-i aşadar o surpriză că te numeri şi tu printre nativii(ele) care au trecut în acest an printr-o mare transformare la nivel fizic, dar mai ales interior. Ai fost pus(ă) faţă în faţă cu tot felul de evenimente care şi-au lăsat amprenta asupra ta, care te-au făcut să deschizi ochii în anumite privinţe. Iată un prilej bun să treci prin sită aceste momente de cotitură din 2020 şi să vezi cum te-au influenţat. Poate mai sunt aspecte la care se poate lucra.

HOROSCOP 12 noiembrie - Vărsător

Cu Jupiter şi Pluto în casa subconştientului pentru a treia oară în acest an, bate gongul ultimului tren în ceea ce priveşte renunţarea la ataşamente toxice. Poate fi vorba de un lucru, de o persoană, de-o situaţie din peisajul prezent sau cel trecut, dar care are încă deţine frâile. A venit momentul să treci tu la cârmă, să trasezi nişte limite şi să iei taurul de coarne. În caz contrar, rişti să tragi după tine în 2021 blocaje mai mult sau mai puţin reale care nu îţi vor permite să atingi obiectivele pe care ţi le-ai setat pentru anul următor.

HOROSCOP 12 noiembrie - Peşti

În harta ta solară, Jupiter şi Pluto fac a treia conjuncţie de anul acesta în casa planurilor de viitor şi a proiectelor. După un an care a schimbat drastic şi abrput traiectoria ta pe termen lung, este posibil să mai apară o schimbare de direcţie în săptămânile care urmează, cândva până la finele acestui an. Ai învăţat, sperăm, că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, că trebuie să fii flexibil(ă), dar fără să pierzi din minte coordonatele principale ale traseului pe care ţi l-ai ales către succes. Lasă-te surprins(ă) uneori şi acţionează conform circumstanţelor date.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici