HOROSCOP 13 martie: Lună Nouă în Peşti. Vise premonitoare şi întâlniri cu destinul

Sâmbăta aceasta se perfectează aspectul de Lună Nouă în Peşti, fenomen astrologic care ne încurajează să (ne) iertăm, să ne ascultăm intuiţia şi să fim mai indulgenţi cu noi înşine. Sunt vizate, mai ales, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săegetător, Peşti).

3553 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 martie: Lună Nouă în Peşti. Vise premonitoare şi întâlniri cu destinul

HOROSCOP 13 martie - Berbec

Astăzi se formează o Lună Nouă în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se dă startul unei perioade de câteva zile în care trebuie să fii mai atent(ă) la mesajele pe care ţi le trimite conştiinţa. S-ar putea să fie informaţii care te ajută să eviţi un pericol ori să ieşi mai repede dintr-o încurcătură. Aşadar, poate ar fi bine să nu le ignori de data aceasta, să asculţi cu deschidere.

HOROSCOP 13 martie - Taur  

Luna Nouă se perfectează azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că începe o perioadă în care este benefic să faci demersuri pentru pui bazele unei afaceri, să o dezvolţi sau să o continui, dacă te gândeai să renunţi la ea. În cazul altor nativi(e), grupul lor de prieteni s-ar putea îmbogăţi cu noi membri, cu persoane care le împărtăşesc idealurile şi viziunile.

HOROSCOP 13 martie - Gemeni

Luna Nouă de azi se formează în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă lucrezi în acest weekend sau în prima parte a săptămânii viitoare, te vei întâlni la cu oportunităţi de a face schimbări în bine pe plan profesional. Poate că relaţia ta cu superiorii se consolidează ori primeşti şansa de a te face remarcat(ă) mai mult. În orice caz, se vede că eşti pe drumul cel bun, că faci progrese importante.

HOROSCOP 13 martie - Rac

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, dacă ai de susţinut examene curând, vrei să depui nişte dosare pentru a obţine o autorizaţie sau o aprobare, vrei să pleci într-o delegaţie sau să schimbi ceva la felul în care vezi lumea, astrele te vor susţine din acest punct de vedere. Ba chiar s-ar putea să te ajute când te-aştepţi mai puţin.

HOROSCOP 13 martie - Leu  

Luna Nouă de azi se formează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, iar această lunaţie indică faptul că debutează o perioadă bună pentru noi colaborări, dar şi relaţii la care ai mai putea lucra în ceea ce priveşte componenta financiară. Aşadar, gândeşte-te cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi la investiţii/ proiecte care v-ar putea aduce mai mulţi bani la bugetul comun. Fii dispus(ă) să încerci ceva nou.

HOROSCOP 13 martie - Fecioară  

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se pune, în zilele care urmează, accentul pe relaţia de cuplu şi pe cele de la serviciu. În anumite situaţii, încearcă să empatizezi mai mult cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi, dar vezi să nu ajungi în situaţia de a fi dus(ă) de nas. Există riscul să laşi prea mult de la tine uneori.

HOROSCOP 13 martie - Balanţă

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te facă puţin mai atent(ă) în ceea ce priveşte etica ta profesională, respectiv stilul de viaţă şi/ sau alimentaţie. Este un moment bun să încerci tehnici şi aparaturi noi la serviciu ori să îţi asumi o dietă mai sănătoasă, un program regulat de somn. Caută să ai mai multă grijă de tine pe viitor.

HOROSCOP 13 martie - Scorpion  

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să lucrezi zilele aceastea la relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. Dacă, de exemplu, au avut loc evenimente mai puţin plăcute între voi în ultima vreme, profită de acest prilej pentru a scăpa de tensiuni şi de a reinstaura armonia între voi. Propune un dialog calm pe tema care v-a adus într-un impas.

HOROSCOP 13 martie - Săgetător

Luna Nouă de azi se formează în casa familiei din horoscopul tău solar, prilej numai bun să schimbi ceva la atitudinea ta faţă de rudele apropiate, mai ales de cele din familia de origine. Poate reuşeşti să nu te mai laşi la fel de mult afectat(ă) de diferenţele de comportament şi viziune între voi, mai ales dacă nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun. Încearcă să te concentrezi pe domenii în care există compatibilităţi.

HOROSCOP 13 martie - Capricorn  

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează abilităţile de a socializa şi de a interacţiona cu cei din jurul tău. Cel mai probabil, acest lucru se realizează prin faptul că reuşeşti să citeşti printre rânduri, că-ţi dai seama care sunt, de fapt, doleanţele şi nemulţumirile lor. Pe de altă parte, nu este un moment ideal în care să semnezi contracte, pe termen lung mai ales.

HOROSCOP 13 martie - Vărsător  

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, semn că în acest weekend sau în prima parte a săptămânii viitoare, te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Pe de altă parte, s-ar putea să te intersectezi şi cu nişte capcane, care te fac să-ţi pierzi aiurea timpul şi energia, fără să realizezi mare lucru prin eforturile depuse.

HOROSCOP 13 martie - Peşti

Luna Nouă de astăzi se perfectează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi dă oportunitatea să schimbi ceva la propria persoană, fie că este ceva de natură fizică sau legat de felul în care te raportezi la tine însuţi(ăţi) sau la cei din jurul tău. Aşadar, profită de această ocazie pentru a începe un nou capitol pe plan social, dar şi personal, să faci nişte transformări care să te aducă de adevăratul tău potenţial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici