HOROSCOP 13 noiembrie. Se anunţă o zi bulversantă pentru aceste zodii. Vezi de ce ar trebui să te fereşti

11868 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 noiembrie. Se anunţă o zi bulversantă pentru aceste zodii. Vezi de ce ar trebui să te fereşti

Ziua se deschide şi se încheie cu o conjuncţie a Lunii cu Venus în Balanţă de dimineaţă şi cu Mercur în Scorpion diseară, ceea ce pune în lumină dorinţele şi nevoile zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi de Apă (Rac, Scorpion, Peşti). Între timp însă, Luna face şi trei careuri tensionate cu Pluto, Jupiter şi Saturn din Capricorn, semn că se anunţă o zi grea şi bulversantă pentru Balanţe, Capricorni, respectiv Berbeci şi Raci.

HOROSCOP 13 noiembrie. - Berbec

Relaţiile, atât cele profesionale, cât şi din viaţa personală, constituie un punct fierbinte pe harta zilei pentru tine. Se întâmplă tot felul de lucruri pe acest plan, care includ surprize plăcute, dar şi mai puţin plăcute. Oricum ar evolua lucrurile, trebuie să păstrezi controlul. Nu oscila prea mult în materie de atitudine în raport cu ceilalţi şi încearcă să rămâi în control. Oferă atât cât ţi se dă şi asigură-te că balanţa rămâne în echilibru în ceea ce priveşte raportul de forţe la locul de muncă şi/ sau în familie. Altfel, vei avea foarte mult de tras pe parcursul zilei.

HOROSCOP 13 noiembrie - Taur

În plan profesional, s-ar putea ca astăzi să se ţină lanţ provocările. Ba ai prea puţin timp pentru obiectivele pe care ţi le-ai setat sau care ţi-au fost impuse ori apar alte sarcini de lucru şi nu mai reuşeşti să te organizezi. La fel de posibil este să te pună la încercare gradul de complexitate al treburilor care îţi revin, iar în condiţii ca acestea, nici nu e de mirare că te năpădeşte stresul. Ajutorul moral sau efectiv, la serviciu, vine însă de pe urma apropiaţilor, a partenerului de viaţă sau chiar a competiţiei, care se descurcă mai puţin bine.

HOROSCOP 13 noiembrie - Gemeni

De regulă, nu eşti o persoană mofturoasă, dar astăzi nu te mulţumeşte mai nimic. Cauţi ceva sau te aştepţi la ceva, dar nici tu nu ştii mai exact ce anume îţi doreşti. Asta poate face convieţuirea destul de grea cu tine azi, cu toate că eşti un om fără prea multe ifose în mod normal. Cu siguranţă există răspunsul undeva în tine, dar trebuie să scapi de unele superficialităţi, de viziuni împrumutate de la unii şi de la aţii, pentru a afla răspunsul. Spre seară, dedică-te mai mult propriei persoane şi caută să te eliberezi cumva de energia negativă adunată.

HOROSCOP 13 noiembrie - Rac

Tronează azi o atmosferă tensionată peste viaţa de cuplu şi/ sau cea de familie. Se întâmplă tot felul de lucruri astăzi pe aceste planuri, iar dacă pe unele le poţi controla sau le poţi amortiza şocul, altele sunt departe de limita controlului pe care îl exerciţi. În condiţii ca acestea, este nevoie să laşi de la tine, să nu fii prea încrâncenat(ă) cât priveşte anumite viziuni sau obiective care poate că nu se suprapun cu ale celor dragi. Dacă ai avea puţină răbdare şi disponibilitate la dialog, s-ar ajunge la un punct de vedere comun într-un timp chiar foarte scurt.

HOROSCOP 13 noiembrie - Leu

La serviciu, se comunică astăzi destul de greu cu colegii de muncă. La prima privire, pare că nu aveţi nimic în comun în ceea ce priveşte viziunea de ansamblu, că nu veţi ajunge nicicând la un consens, pe baza căruia să construiţi o strategie de acţiune comună. Dar dacă faci mici compromisuri pe ici, pe colo şi îţi controlezi tonul, vei vedea că îi poţi aduce într-o zonă de dialog, care admite şi poziţionări mai puţin categorice, mai puţin radicale. În cazul altor semne, s-ar putea totuşi ca ziua de azi să vină cu veşti proaste pe baza unor analize.

HOROSCOP 13 noiembrie - Fecioară

Excesele nu îi au locul astăzi, mai ales din punct de vedere financiar. Încearcă să te rezumi la lista de cumpărături, la micile investiţii pe lângă casă de care este nevoie cu adevărat pentru ca lucrurile să meargă înainte pe acest plan. Judecata îţi poate fi umbrită de tentaţii şi calculele făcute azi, pe loc, se pot dovedi a fi fost pripite. Aşadar, în loc să regreţi că nu ai avut parte de mintea cea de pe urmă, mai bine încearcă să nu te abaţi de la nişte reguli pe care ţi le-ai impus cândva la început de săptămână.

HOROSCOP 13 noiembrie - Balanţă

Te numeri printre nativii(ele) pentru care finalul de săptămână nu vine cu armonie în familei, cu o eliberare de energiile negative şi de bucurie la gândul petrecerii timpului de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau rudele. S-au adunat multe peste săptămână şi dacă nu ai grijă cum te exprimi, ce spui, s-ar putea ca lucrurile să o ia pe o pantă descendentă, să nu mai poţi ceva la timp pentru a salva situaţia. Pe de altă parte, apar veşti bune din plan financiar, unde se pare că apar nişte oportunităţi pe care ar fi păcat să le ocoleşti prea uşor.

HOROSCOP 13 noiembrie - Scorpion

Veştile bune nu se prea intersectează cu tine astăzi. Ai mai degrabă tendinţa să te uiţi înapoi, la momente mai mult sau mai puţin plăcute din trecut, să le compari cu prezentul şi să tragi concluzii nu prea înţelepte referitoare la situaţiile cu care te confrunţi acum. La fel de posibil este să îţi ajungă la urechi bârfe sau informaţii care pot fi adevărate sau nu, deci ai mare grijă în cine te încrezi. În spatele unor zâmbete binevoitoare se pot ascunde intenţii maliţioase. Spre seară însă, primeşti un imbold de energie din partea Lunii, care intră în zodia ta.

HOROSCOP 13 noiembrie - Săgetător

Astrele au astăzi pentru tine două sfaturi importante: pe de-o parte, încearcă să nu amesteci prietenia cu banii şi pe de altă parte, nu lua decizii financiare cu implicaţii pe termen lung la presiunea celorlalţi sau sub influenţa unui entuziasm pe care nu ai reuşit să îl controlezi cu totul. În caz contrar, s-ar putea să mergi prea departe şi nu vei mai reuşi să te redresezi la timp. Lasă-ţi timp de gândire şi nu îţi imagina că cineva îţi face vreun serviciu dacă te păsuieşte câteva zile, o săptămână dacă e nevoie, înainte să îţi iei un angajament mare.

HOROSCOP 13 noiembrie - Capricorn

Astăzi îţi poate fi dificil să faci faţă cerinţelor de la serviciu, comportamentului superiorilor sau răspunderii care cade pe umerii tăi. Ţi-ai imaginat poate că anumite lucruri vor decurge altfel, că unele provocări vor fi mai uşor de dus. Dar dacă te-ai băgat în horă, joacă până la capăt şi nu abandona. Vei vedea că nu va dura mult până când eforturile îţi vor fi răsplătite direct proporţional. În a doua parte a zilei, lucrurile evoluează mai bine pentru tine şi simţi că se îndreaptă în direcţia potrivită, deşi progresele sunt timide, cel puţin în primă fază, acum la început.

HOROSCOP 13 noiembrie - Vărsător

Nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună astăzi. Este de înţeles acest lucru, întrucât ai înmagazinat destul de multă oboseală în ultima vreme şi poate că stresul a depăşit cotele cu care erai obişnuit(ă). Ideal ar fi totuşi să priveşti înainte, să închizi uşa după tine şi să te bucuri de zilele libere care se îtnrevăd la orizont. Este nevoie de odihnă, mai ales la nivel mental, pentru a te pune pe picioare din nou. Alege să nu stai în medii negative şi vei vedea că vibraţia ta se va schimba în funcţie de grupurile pe care le frecventezi.

HOROSCOP 13 noiembrie - Peşti

O relaţie, un proiect sau o colaborare nu se îndreaptă în direcţia potrivită, iar acest lucru îţi dă motive de îngrijorare. Este normal să te gândeşti ce va aduce ziua de mâine din acest punct de vedere, dar în acelaşi timp, este important să fii realist(ă), să înţelegi că unele lucruri nu depind (numai) de tine, că este nevoie de intervenţii de ambele părţi pentru a schimba traiectoria. Aşadar, fă ce ţine de tine şi apoi vezi dacă se ia atitudine, dacă eforturile tale sunt dublate şi de ceilalţi. În felul acesta, îţi faci o idee mai clară cum stai.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici