HOROSCOP 16 februarie. Ghinionul bate azi la uşa acestor zodii. Se întâmplă lucruri care le surprind neplăcut

Luna rămâne şi azi în Berbec, de unde trimite un aspect tensionat de careu lui Pluto din Capricorn. Din această cauză, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) trebuie să se adapteze în ultimul moment unor situaţii care le scot din zona de confort.

12806 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 februarie. Ghinionul bate azi la uşa acestor zodii. Se întâmplă lucruri care le surprind neplăcut

HOROSCOP 16 februarie. Ghinionul bate azi la uşa acestor zodii. Se întâmplă lucruri care le surprind neplăcut

HOROSCOP 16 februarie - Berbec

La locul de muncă s-ar putea să ai parte astăzi de o zi cam dificilă. Poate nu te înţelegi bine cu superiorii sau nu faci faţă aşa cum ar trebui răspunderii şi responsabilităţilor care-ţi revin la serviciu. Aşadar, dacă apar probleme multiple pe plan profesional, pe mai multe fronturi, poate ar fi cazul să te gândeşti dacă nu cumva eşti tu numitorul comun între aceste situaţii. Cere o părere în legătură cu ceea ce se întâmplă şi trebuie făcut din partea unor persoane în care ai încredere şi s-ar putea să ţi se confirme că trebuie să faci unele schimbări.

HOROSCOP 16 februarie - Taur

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi şi se vede din comportamentul şi mina ta acest lucru. Poate că se întâmplă lucruri care te întorc pe dos sau ai adunat nemulţumiri pe care nu le mai poţi ascunde. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba despre secrete care au fost ascunse o perioadă destul de lungă şi care ies la iveală ori poate că este vorba despre situaţii pe care ai încercat să le previi, dar fără prea mult succes. Dacă te afli în primul scenariu, încearcă să fii mai selectiv(ă) cu persoanele şi conjuncturile cu care interacţionezi azi.

HOROSCOP 16 februarie - Gemeni

Ceva care are legătură cu un proiect, plan de viitor, relaţie de muncă, prietenie sau chiar cuplu îţi creează azi motive de îngrijorare în legătură cu modul în care vor evolua acestea pe viitor. Sub impulsul momentului şi din dorinţa de a repune lucrurile pe făgaşul normal, ai putea fi tentat(ă) să iei măsuri extreme, drastice, care ar putea avea efectul opus pe termen lung. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu reacţionezi chiar imediat, să observi mai mult decât să intervii. În felul acesta, îţi vei face o imagine mai clară despre cea mai bună strategie.

HOROSCOP 16 februarie - Rac

Nici în cazul tău nu se arată o zi prea bună la serviciu. Interacţionezi destul de anevoios cu şefii, dar şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ai mereu impresia că păşeşti pe coji de ouă, că încerci constant să eviţi o descărcare de tensiune. Acest lucru denotă că problema are rădăcini mai adânci, de fapt, că ţine de raportul de forţe între voi care s-a dezechilibrat. Gândeşte-te ce ar trebui făcut pentru a retrasa limite şi a vă configura din nou rolul în parteneriatul pe care îl aveţi. În caz contrar, lucrurile s-ar putea înrăutăţi în perioada următoare.

HOROSCOP 16 februarie - Leu

Te numeri printre nativii(ele) care au parte azi de o zi nu tocmai productivă. O bună parte din socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu cele din târg: ai parte poate de urgenţe la serviciu care îţi schimbă agenda pe azi ori apar necunoscute în cadrul sarcinilor de serviciu de care te ocupi deja. În orice caz, nimic nu este ceea ce pare la serviciu, iar lucrurile riscă să meargă din rău în mai rău dacă nu dai dovadă de flexibilitate. Este important, de asemenea, să ai grijă de sănătatea ta, să te asiguri că nu te extenuezi exagerat.

HOROSCOP 16 februarie - Fecioară

Ar putea apărea astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate nu comunicaţi foarte bine unul cu celălalt sau nu sunteţi sinceri în legătură cu ceea ce simţiţi. Din acest motiv, ajungeţi în mod recurent în tot felul de situaţii dificile, care vă depărtează din punct de vedere emoţional. Dacă ai nişte întrebări şi neclarităţi, fă-ţi curaj să vorbeşti despre ele, cu toate că nu este, în viziunea ta, momentul potrivit să faci acest lucru. După cum bine ştii, adevărul este întotdeauna cea mai bună soluţie, deşi acest lucru nu este evident chiar de fiecare dată.

HOROSCOP 16 februarie - Balanţă

Nici pentru tine nu se arată o zi prea reuşită acasă. Tu şi partenerul de viaţă nu păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu privire la ceea ce trebuie făcut într-o chestiune de familie, de ordin gospodăresc sau locativ. Iar dacă discuţiile voastre ajung să includă şi alţi membri ai familiei, s-ar putea ca lucrurile să se complice şi mai mult. În anumite situaţii ca cea de azi, poate ar fi mai bine să vă spălaţi rufele în cuplu, să nu căutaţi susţinători în rude. Până la urmă, argumentele ar trebui să fie cele care-l conving pe interlocutor.

HOROSCOP 16 februarie - Scorpion

La locul de muncă, se prefigurează azi discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă. S-ar putea însă ca acestea să nu se datoreze diferenţelor de caracter şi viziune, ci faptului că nu vă ascultaţi suficient unul pe celălalt sau nu puneţi întrebări atunci când aveţi de-a face cu o neclaritate, preferând să interpretaţi cuvintele celuilalt aşa cum credeţi de cuviinţă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de probleme tehnice, care fie au un efect nedorit asupra comunicării, fie afectează transmiterea de date. Oricare ar fi situaţia, nu te aşteaptă oricum o zi strălucită la muncă.

HOROSCOP 16 februarie - Săgetător

Ar fi indicat să te ţii departe astăzi de cheltuieli. E drept, tentaţiile sunt mari, poţi avea tendinţa de a raţionaliza achiziţionarea unor articole care nu sunt pe lista ta de cumpărături, dar nu este momentul să întreci limitele. Sfârşitul de săptămână se apropie cu paşi repezi şi trebuie să te asiguri că ai pe ce pune mână atunci. Pe de altă parte, unii(ele) nativi(e) s-ar putea afla în situaţia în care trebuie să achiziţioneze un cadou, ceea ce le dă puţin calculele peste cap. Încearcă să optezi pentru ceva util mai degrabă decât pentru ceva zu nume foarte sonor.

HOROSCOP 16 februarie - Capricorn

În viaţa de familie, lucrurile sunt departe de a fi aşa cum ţi le doreşti. Pe fundalul aspectelor astrale de azi, ies la iveală diferenţe de mentalitate şi caracter între tine şi cei dragi, iar acest lucru s-ar putea să creeze tensiuni în atmosfera de acasă. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce aveţi în comun, să construiţi împreună, pe acele baze, strategii pentru situaţiile cu care vă confruntaţi în familie sau în gospodărie. Aşadar, este indicat să laşi pe altă dată discuţiile care vizează comportamente care te deranjează sau care crezi că pot fi păguboase pe termen mai lung.

HOROSCOP 16 februarie - Vărsător

Se vehiculează în jurul tău multe informaţii astăzi, dar trebuie să ţii cont că nu toate sunt adevărate. Ba chiar s-ar putea ca unele din ele să fie deliberat manipulate, în sensul că cineva nu îşi doreşte să ai o imagine clară asupra unei situaţii. Din acest motiv, ar fi indicat să faci cercetări pe cont propriu înainte să crezi tot ce se spune în jurul tău. În caz contrar, s-ar putea să cazi pradă unor zvonuri eronate sau să te laşi afectat(ă) de bârfe neadevărate, care te încurajează să faci sau să spui lucruri pe care le vei regreta.

HOROSCOP 16 februarie - Peşti

S-ar putea să apară astăzi oportunităţi de a investi în propriile proiecte sau în cele pe care le derulează apropiaţii tăi. Pe hârtie, premisele arată foarte bine şi şansele sunt mari să îţi amortizezi cât de curând cheltuielile, dar s-ar putea ca, în practică, lucrurile să nu stea deloc aşa. Din acest motiv, este important să nu ignori ceea ce îţi comunică azi intuiţia, să te asiguri că ţi-ai format o imagine clară despre ceea ce te aşteaptă. De asemenea, ţine minte că prietenia sau respectul faţă de cineva nu ţine loc de calcule serioase în ceea ce priveşte riscurile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici