HOROSCOP 16 octombrie – O duminică a conflictelor pentru patru zodii. Unele discuţii escaladează prea mult

Luna din Rac face azi un careu tensionat cu Mercur din Balanţă, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) pot avea parte de o duminică a conflictelor.

27499 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 octombrie – O duminică a conflictelor pentru patru zodii. Unele discuţii escaladează prea mult

HOROSCOP 16 octombrie – Berbec

 
Există riscul să apară tensiuni astăzi între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei dragi din familie. Cel mai probabil, la mijloc se află o chestiune de ordin casnic sau locativ, o problemă care necesită a fi rezolvată. Într-un context ca acesta, este important să te arăţi dispus(ă) să laşi de la tine, să renunţi la unele idei care nu fac casă bună cu ale celorlalţi. Altfel, se escaladează la certuri.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Taur

 
Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară unele neînţelegeri între tine şi unii colegi de muncă. În contextul acesta, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă sarcinile tale depind într-o anumită măsură de treaba celorlalţi. În caz contrar, există riscul să apară erori pe care le repari greu, să nu prea poţi face mare lucru în ceea ce le priveşte odată ce le-ai comis. Dă dovadă de profesionalism şi de diplomaţie.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Gemeni 

S-ar putea ca astăzi să cheltuieşti ceva mai mult decât ţi-ai propus. Poate că este vorba de un cadou pentru cineva drag, poate că ai unele planuri destul de costisitoare alături de cei din familie. Aşadar, există riscul să bagi mâna în buzunar mai mult decât este cazul, să ajungi să apelezi la economii. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu ajungă atât de departe, să îţi impui unele limite extrem de clare.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Rac 

Este posibil să te numeri şi tu printre nativii(ele) care trec astăzi prin tot felul de tensiuni în raport cu familia. În cazul tău, mărul discordiei s-ar putea să fie o diferenţă de personalitate şi/ sau de viziune, o chestiune care face să iasă la iveală diferenţa între generaţii. În acest context, este important să nu laşi lucrurile să evolueze după capul lor, căci s-ar putea să se ajungă la unele certuri destul de aprinse.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Leu 

Intri astăzi în contect cu tot felul de informaţii, dar este important să te asiguri că le-ai interpretat atent. În caz contrar, se pot naşte discuţii în contradictoriu cu unii interlocutori sau poate că îţi faci probleme care nu există, care îţi schimbă în rău starea de spirit. În acest context, poate ar fi mai bine dacă ai cere părerea cuiva din exterior, de a te asigura că nu exagerezi în vreun fel sau altul.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Fecioară

 
Unele planuri pe care ţi le-ai făcut cu prietenii s-ar putea să nu evolueze tocmai bine. Este posibil, de exemplu, să nu se mai pună în practică din cauza faptului că apar unele aşa-zise probleme de ultim moment. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele cheltuieli prea mari, la care nu te-ai aşteptat. Aşadar, este foarte important să fii pregătit(ă) pentru orice fel de schimbare, să nu iei unele lucruri în serios. 
 

HOROSCOP 16 octombrie – Balanţă 

În cazul în care lucrezi astăzi, există riscul să apară unele tensiuni între tine şi unii superiori. Poate că doar aveţi păreri diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut într-o privinţă sau alta la serviciu. Sau poate că problemele durează de mai multă vreme, că îşi arată colţii doar astăzi, din cauza oboselii sau a unui context aparte. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să nu reacţionezi într-un mod nefericit, care nu îţi face cinste.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Scorpion

 
Starea ta de spirit s-ar putea să lase astăzi de dorit. Există posibilitatea ca lucrurile să nu evolueze tocmai bine în ceea ce priveşte dispoziţia în care te afli, astfel că trebuie să faci un exerciţiu de voinţă pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor, să nu te împiedici de lucruri care nu au mers, în privinţa cărora nu prea ai ce face pentru a le îndrepta.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Săgetător 

Unele lucruri nu mer prea bine astăzi în ceea ce priveşte planurile cu prietenii sau cele cu partenerul de viaţă. Din câte se pare, este vorba de lucruri în afara controlului tău, care nu depind de tine prea mult. În acest context, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să te concentrezi pe ceea ce funcţionează, să profiţi la maximum de lucrurile bune. Nu câştigi nimic dacă te laşi pradă unor regrete.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Capricorn 

Există posibilitatea să se contureze astăzi unele dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă. Unul din voi are tendinţa să ordone şi se aşteaptă ca celălalt să execute. Lecţia astrelor pentru voi în acest sfârşit de săptămână este aceea de a nu da curs unor asemenea tendinţe, de a nu le lăsa să afecteze modul în care interacţionezi cu cei drag. Altfel, s-ar putea să apară probleme serioase.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Vărsător 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să fie vorba de o zi mai dificilă decât te-ai aşteptat. Poate că volumul de sarcini care îţi revine este mai mare decât de obicei sau probabil că nu eşti în cele mai bune relaţii cu unii colegi de muncă. Încearcă să-ţi găseşti timp şi pentru odihnă, iar dacă nu este necesar, nu te forţa să duci la îndeplinire sarcini prea complicate. Nu trage aiurea de tine.
 

HOROSCOP 16 octombrie – Peşti

 
Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Din câte se pare, nu cunoaşteţi prea bine care sunt lucrurile pe care vi le doriţi unul de la celălalt. Din această cauză, există riscul ca atmosfera să se strice între voi, să nu primeşti ceea ce-ţi doreşti de la cei dragi. Poate că un dialog calm ar fi mai potrivit în acest context, mai lămuritor vis-a-vis de probleme.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici