HOROSCOP 17 aprilie. Aceste zodii sunt pe cai mari astăzi. Atrag atenţia şi îi molipsesc pe toţi cu buna lor dispoziţie

6357 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 aprilie. Aceste zodii sunt pe cai mari astăzi. Atrag atenţia şi îi molipsesc pe toţi cu buna lor dispoziţie

HOROSCOP 17 aprilie. Aceste zodii sunt pe cai mari astăzi. Atrag atenţia şi îi molipsesc pe toţi cu buna lor dispoziţie

Astăzi se formează nu mai puţin de nouă aspecte astrale, dar cel mai puternic din punct de vedere energetic este, fără doar şi poate, cel armonios de trigon între Marte din Gemeni şi Jupiter din Vărsător. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) se simt energizate şi gata să se bucure de timpul liber.

HOROSCOP 17 aprilie. Berbec

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri astăzi, s-ar putea să apară totuşi o propunere din partea unui prieten sau a grupului de amici pe care îl frecventezi. Iar ştii cum se spune, întotdeauna te distrezi cel mai bine atunci când are loc ceva spontan, fără prea multe pregătiri prealabile. Aşadar, s-ar putea să ai parte de o zi mai bună decât te-ai fi aşteptat, în care faci lucruri care-ţi plac cu persoane apropiate.

HOROSCOP 17 aprilie. Taur

Cu toate că este sâmbătă astăzi, s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de câştig. S-ar putea să fie vorba, cel mai probabil, despre un proiect suplimentar la serviciu sau ceva ce faci pe lângă serviciu cu cineva din compania în care activezi. În orice caz, va trebui să sacrifici o parte din timpul tău liber, dar beneficiile vor merita, mai ales dacă ai cam avut unele probleme mari cu bugetul în ultima perioadă.

HOROSCOP 17 aprilie. Gemeni

Eşti într-o formă foarte bună astăzi şi se vede cu ochiul liber. În plus faţă de asta, simţi nevoia să evadezi din jungla urbană, să ieşi la o plimbare în natură sau să vizitezi ceva pe lângă casă. Îţi va prinde foarte bine să te rupi puţin de rutina de acasă şi de agitaţia oraşului, mai ales dacă în această perioadă munceşti de acasă. În cazul altor nativi(e), se preconizează vizite din partea unor rude.

HOROSCOP 17 aprilie. Rac

Şi tu pari a fi într-o stare de spirit destul de bună, doar că nu te exteriorizezi atât de mult. Mai bine spus, te simţi liniştit(ă) şi împăcat(ă) cu ce ai reuşit să realizezi în această săptămână, cu toate că nu a fost una uşoară. Dar vestea bună este că au dispărut sursele de stres şi ai rezolvat probleme care-ţi dădeau mari bătăi de cap. Încearcă să scapi de energia negativă ce a mai rămas.

HOROSCOP 17 aprilie. Leu

Aceasta este o zi perfectă în care să faci ceva cu partenerul de viaţă şi/ sau prietenii. Dacă nu sunteţi de multă vreme împreună, astrele semnalează faptul că poate a venit momentul să îl prezinţi pe cel drag grupui tău. În cazul în care relaţia voastră durează de ceva vreme şi aţi trecut peste acest stadiu, o idee bună ar fi să vă gândiţi la nişte activităţi de hobby împreună, în condiţii de siguranţă bineînţeles.

HOROSCOP 17 aprilie. Fecioară

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să dai dovadă de un randament care te surprinde până şi pe tine. Fie că munceşti la program sau vrei să prinzi viteză cu un proiect care se încăpăţânează să nu înregistreze progresele pe care ţi le doreşti, cert este oricum că, la finalul zilei, te poţi declara mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi. Pe de altă parte, încearcă să rezervi timp şi pentru odihnă.

HOROSCOP 17 aprilie. Balanţă

Se întrevede astăzi o zi numai bune de petrecut în compania partenerului de viaţă şi/ sau a copiilor. Încercaţi să vă gândiţi la activităţi care vă face tuturora plăcere în aceeaşi măsură şi găsiţi o modalitate de a le include în programul de astăzi. În cazul în care nu ai încă pe cineva, s-ar putea să nu îţi lipsească atenţia din partea celorlalţi. Ba chiar s-ar putea ca o persoană specială să îţi stârnească interesul.

HOROSCOP 17 aprilie. Scorpion

Te bucuri astăzi de o atmosferă armonioasă în familie, cu toate că poate aţi avut parte de unele tensiuni destul de mari în ultima vreme. Pare că apele s-au liniştit şi că aţi ajuns la un fel de concluzie în legătură cu subiectele care au condus la discuţii în contradictoriu. Poate că nu aţi ajuns cu totul la liman, dar sunteţi foarte aproape de a rezolva nişte probleme care persistau de destul de multă vreme.

HOROSCOP 17 aprilie. Săgetător

Comunici astăzi foarte bine cu cei dragi, dar mai ales cu partenerul de viaţă. S-ar putea chiar să rezolvaţi o serie de probleme care v-au urmărit toată săptămâna şi cărora nu le-aţi dat de capăt, cel mai probabil din cauza unor diferenţe de viziune. S-ar părea însă că aţi ajuns la un rezultat, că lăsaţi orgoliile la o parte pentru a descoperi cea mai bună soluţie împreună. Beneficiile nu vor întârzia să apară, vei vedea.

HOROSCOP 17 aprilie. Capricorn

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, iar acest lucru are legătură, cel mai probabil, cu faptul că te înţelegi foarte bine cu cei dragi, cu partenerul de viaţă şi copiii, mai ales. Dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca cineva să îţi capteze atenţia astăzi. Sunt favorizate, aşadar, şi întâlnirile romantice, iar dacă ai una programată azi, s-ar putea ca a doua să apară chiar mai curând decât te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 17 aprilie. Vărsător

Momentele cu familia îţi prind foarte bine astăzi, mai ales dacă stresul ţi-a făcut probleme în ultima vreme. Vă înţelegeţi foarte bine, iar sfaturile pe care le primeşti din partea celor dragi, te vor ajuta să te eliberezi mai uşor de ceea ce a mai rămas din energia negativă pe care ai acumulat-o în zilele trecute. Încearcă să vorbeşti cu un apropiat despre ceea ce simţi şi vei vedea că asta ajută chiar foarte mult.

HOROSCOP 17 aprilie. Peşti

Sunt indicate, şi pentru tine, ieşirile cu prietenii şi discuţiile cu ei. S-ar putea să te inspire să îţi pui în pradică unele idei, să îţi rafinezi nişte proiecte pe care le ai deja pe rol. Aşadar, întâlnirile cu grupul te vor ajuta să îţi pui în ordine gândurile, dar şi să te simţi bine, să te încarci cu energie pozitivă după o săptămână în care ai avut parte de unele evenimente nu tocmai plăcute.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici