HOROSCOP 17 IULIE 2020: Zodiile de Aer, răsfăţatele astrelor. Surprize pentru semnele de Foc

Intrăm în weekend pe un fundal favorabil, în care Luna din Gemeni aderă la un sextil cu Marte din Berbec în prima parte a zilei şi la o conjuncţie cu Venus în a doua. De multă distracţie, separat, dar mai ales împreună, au parte zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). În ceea ce le priveşte pe cele dintâi, voia bună continuă şi pe seară, în contextual conjuncţiei cosmice mai sus amintite.

19226 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 IULIE 2020: Zodiile de Aer, răsfăţatele astrelor. Surprize pentru semnele de Foc

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 17 IULIE BERBEC 
 
Dai dovadă astăzi de o atitudine comunicativă, reuşeşti fără probleme să te faci auzit(ă) şi să convingi prin argumentele la care faci apel. Din acest motiv, ziua de azi este una perfect(ă) pentru a-ţi face vocea auzită la şedinţe, pentru a cere o audienţă sau a desfăşura negocieri. Ştii exact ce anume şi când să spui, să speculezi momentele de discuţie potrivite pentru a conduce conversaţia în avantajul tău, acolo unde îţi doreşti. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, apar un apel, un mesaj sau e-mail cu veşti bune, care deschide uşa pentru oportunităţi de colaborare şi de networking foarte importante.
 
HOROSCOP 17 IULIE TAUR  
 
Se întrevede astăzi o zi bună pentru tine din punct de vedere financiar. De exemplu, te-ai putea intersecta cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat pân-acum. Atenţie însă deoarece ele ar putea trece cu uşurinţă pe sub radarul atenţiei tale, deci caută să fii cu ochii în patru pentru a nu le rata. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de situaţii în care reuşeşc să evite la mustaţă plăţi sau pagube care i-ar fi tras pe dreapta o vreme pe plan financiar. Şi lor se recomandă atenţie.
 
HOROSCOP 17 IULIE GEMENI
 
Ceva din perspectivele acestei zile te entuziasmează. Poate fi vorba de nişte oameni, proiecte sau planuri care te determină să ai încredere în viitor, în viziunile şi idealurile tale. Iată aşadar un moment propice să îţi găseşti timp pentru planurile tale pe termen lung, pentru ideile de afaceri implementate, singur(ă) sau în asociere cu alţii, sau pentru cele care sunt pe punctul de a fi demarate. La fel de posibil este astăzi să cunoşti oameni noi, să intri într-o relaţie de prietenie cu oameni care sunt compatibili cu tine pe mai multe planuri. Vor avea o influenţă bună asupra ta.
 
HOROSCOP 17 IULIE RAC  
 
Azi e una din acele zile în care ar fi bine să nu atragi prea mult atenţia asupra ta. Ştii cum se spune câteodată, ,,vorba multă, sărăcia omului". Lasă faptele să te recomande, iar cei care au ochi să vadă, vor percepe negreşit ce iese din mâinile tale. Ba chiar s-ar putea să existe cineva care te sprijină din umbră, care deschide uşi pentru tine fără să se bată cu pumnul în piept din acest punct de vedere. Mergi înainte pe drumul tău şi nu te uita în stânga sau în dreapta, deşi este tentant în anumite situaţii şi conjuncturi.
 
HOROSCOP 17 IULIE LEU  
 
Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri de concediu, nu mai pierde vremea. Una sau chiar mai multe persoane din jurul tău de prieteni ar putea veni astăzi cu o iniţiativă în acest sens sau poate aşteaptă să faci tu primul pas în această direcţie. În plus, parcă nici nu este o idee prea bună să mai aştepţi pe acest plan, dată fiind evoluţia cazurilor confirmate din ultima vreme. Dar dacă zici ,,pas" vacanţei vara asta şi te concentrezi pe proiecte, încearcă să te ocupi azi de aspectele birocratice complexe ori presante. Le vei rezolva mai uşor decât ai fi crezut.
 
HOROSCOP 17 IULIE FECIOARĂ  
 
Se anunţă o zi bună pentru tine atât în plan profesional, cât şi relaţional, în cuplu mai ales. Cu toate că ai o personalitate puternică şi nici ceilalţi, cu care convieţuieşti sau colaborezi, nu sunt mai prejos din acest punct de vedere, reuşiţi să lucraţi bine împreună, să faceţi echipă. Per ansamblu, raportul de forţe între voi este unul bun, cu toate că mici scântei de ceartă ar mai putea apărea. Profită de această compatibilitate de viziune care iese azi în evidenţă pentru a discuta aspecte financiare, pentru a dezbate oportunităţi de investiţie, fie ele băneşti, de timp ori energie.
 
HOROSCOP 17 IULIE BALANŢĂ  
 
Lucrezi astăzi bine cu clienţii, colaboratorii sau colegii mai experimentaţi, chiar dacă îţi derulezi activitatea la distanţă, din pricina contextului actual sau a faptului că activezi într-o companie cu sedii în mai multe ţări sau în localităţi îndepărtate. Se arată, de asemenea, veşti bune pentru nativii(ele) implicaţi(te) în relaţii la distanţă sau care sunt pe cale să îşi oficializeze legătura cu alesul(a), în faţa celorlalţi sau a ofiţerului de stare civilă. Aşadar, se întrevede o zi bună pe plan relaţional, atât în planul vieţii personale, cât şi al celui profesional. Caută să continui pe aceeaşi direcţie şi în viitorul apropiat.
 
HOROSCOP 17 IULIE SCORPION  
 
Cu toate că e vineri astăzi, puterea ta de muncă pare să nu fi scăzut niciun gram până acum. Dai dovadă de o atitudine proactivă, te mobilizezi cu uşurinţă şi eşti capabil(ă) de eforturi fizice şi intelectuale care te surprind până şi pe tine. Iată o oportunitate bună să priveşti în spate, să vezi ce sarcini nu ai reuşit să duci la bun sfârşit în zilele din urmă. Ocupă-te astăzi de ele pentru a nu începe săptămâna viitoare încărcat(ă) inutil. Dar ai grijă totuşi să mai iei şi câte o pauză din când în când. Ţi-ar prinde extrem de bine.
 
HOROSCOP 17 IULIE SĂGETĂTOR  
 
Acesta este, fără doar şi poate, o zi perfectă pe care să ţi-o petreci cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Dacă nu îţi permiţi, din cauza muncii sau a altor angajamente, să stai chiar toată ziua cu ei, rezervă-le măcar dup-amiaza şi seara acestei zile. Gândeşte-te la o modalitate prin care vă puteţi bucura împreună de preocupări de timp liber. Permite-ţi să explorezi pasiunile lor şi invită-i să le cunoască mai bine pe ale tale. Nu este nevoie de ceva extravagant, care să coste mult. În definitiv, tot ce trebuie să faci este să fii inventiv(ă) şi mai spontan(ă).
 
HOROSCOP 17 IULIE CAPRICORN 
 
Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pe astăzi, poate nu ar fi rău să te ocupi de sarcinile domestice sau de familie pe care altfel ţi le-ai programat pe sâmbătă, de exemplu. Vorbeşte şi cu cei dragi din familie şi propune-le să vă împărţiţi treburile în gospodărie, astfel încât să le terminaţi mai repede. Poate că, pe parcurs, vă veţi da seama şi ce anume v-aţi dori să faceţi mâine, atunci când timpul vă permite să vă faceţi planuri mai elaborate de weekend. În cazul în care te-ai achitat deja de îndatoririle casnice, ajută-ţi apropiaţii să le termine pe-ale lor.
 
HOROSCOP 17 IULIE VĂRSĂTOR
 
În cazul în care eşti single, dar interesat(ă) de cineva, azi ar fi o ocazie bună să faci primul pas în direcţia acelui(ei) cineva special. Ia-ţi inima în dinţi şi invită-l(o) la o întâlnire, iar de acolo încolo, se vor ocupa astrele ca lucrurile să evolueze în direcţia scenariului unei a doua întâlniri. Dacă ai deja pe cineva şi/ sau ai copii, poate nu ar fi rău să petreci ceva mai mult timp cu ei astăzi. S-ar putea să te surprindă din partea lor o iniţiativă în acest sens, deci arată-te dispus(ă) să-i laşi pe ei să ia o decizie.
 
HOROSOCOP 17 IULIE PEŞTI
 
Aceasta este o zi bună pentru mici investiţii în gospodărie şi / sau în nevoile comune ale familie. Aşadar, fă-ţi timp să navighezi pe siturile de profil, să îţi faci o idee măcar în ceea ce priveşte preţurile în care se încadrează articolele care ar putea îmbunătăţi într-o anumită măsură nivelul de confort al tău şi al familiei tale. O idee la fel de bună ar fi să mergi la cumpărături, mai ales dacă intenţionezi să organizezi o masă cu familia extinsă în zilele următoare sau poate chiar azi, dar mai încolo. Ocupă-te aşadar de aceste aspecte pe parcursul zilei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici