HOROSCOP 19 iulie 2021. Conflicte şi tensiuni pentru zodii. Cine le creează probleme?

Luna din Scorpion aderă azi la două careuri tensionate cu Marte şi Venus din Leu, motiv pentru care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă azi să aibă parte de conflicte destul de aprinse.

24522 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 iulie 2021. Conflicte şi tensiuni pentru zodii. Cine le creează probleme?

HOROSCOP 19 iulie 2021

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Berbec

Se arată azi o zi cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că nu vă cunoaşteţi prea bine dorinţele şi nevoile, că nu se discută suficient despre ele. Aşadar, o metodă prin care poţi ieşi din această situaţie este aceea de a propune un dialog calm pe această temă. Dacă atmosfera s-a tensionat deja prea mult şi este prea greu ca spritele să se liniştească azi, poate ar fi mai bine dacă ai încerca altă dată. Încearcă să evaluezi situaţia şi să vezi ce este de făcut.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Taur

Apar astăzi discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unii membri ai familiei, cel mai probabil pe o temă de ordin casnic, domestic sau locativ. Încearcă să ai mai multă grijă cum abordezi subiectele de discuţie sensibile, astfel încât să se poată ajunge la un compromis atunci când punctele voastre de vedere diferă mult. Dacă este totuşi o conversaţie doar între tine şi partener, poate ar fi mai bine să nu fie incluşi şi alţi membri ai familiei în ea. Deşi au intenţii bune, s-ar putea să se complice şi mai mult lucrurile dacî se implică.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Gemeni

Comunicarea între tine şi colegii de muncă s-ar putea să lase de dorit astăzi. Punctele voastre de vedere sunt mult prea diferite pentru a se ajunge cu succes la un compromis, iar atunci când orgoliile intră şi ele în ecuaţie, este mai greu să găsiţi un teren comun de discuţie. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre un program care le joacă feste sau de un aparat de la serviciu care nu funcţionează la parametri cei mai buni. Încearcă să ai o soluţie în minte dacă se întâmplă ceva, astfel încât să nu reiei munca.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Rac

Se întrevede azi o zi în care trebuie să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Ai putea fi tentat(ă) să depăşeşti bugetul pe care ţi l-ai setat pentru astăzi sau chiar mai multe zile pentru a face o achiziţie care nu era în plan. Pe de altă parte, nu este un moment bun să faci acest lucru, căci s-ar putea să îţi fie greu să suporţi astfel o plată neaşteptată pe care nu poţi să o amâni. De asemenea, trebuie să ai mare atenţie şi la dorinţa de a epata în faţa unei persoane dragi sau în cumpărarea unui cadou.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Leu 

Trebuie să ai mai multă grijă azi cum comunici cu unii membri ai familiei. Există diferenţe mari de mentalitate între voi şi dacă de regulă reuşeşti să le navighezi uşor, astăzi s-ar putea să îţi fie mai greu. Încearcă să vezi dacă punctele voastre de vedere sunt chiar atât de diferite sau dacă nu cumva te opreşte altceva să ajungi la un compromis în raport cu ei. În ambele cazuri, este nevoie de un dialog deschis cu ei şi de o analiză obiectivă a propriului comportament pentru a putea ajunge la un rezultat favorabil, mai ales în cazul chestiunilor urgente.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Fecioară

Circulă tot felul de informaţii în jurul tău care sunt neadevărate. Poate că este vorba despre o veste pe care o primeşti ori despre un zvon care circulă despre tine. Este important aşadar să pui întrebări, să încerci să vezi ce spun alte surse despre informaţia care ţi-a fost adusă la cunoştinţă. În caz contrar, există riscul să îţi iroseşti energia făcându-ţi griji sau poţi ajunge să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, încearcă să faci în aşa fel încât să nu se ajungă atât de departe.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Balanţă

Ziua de azi nu este deloc una potrivită pentru a-ţi lua angajamente financiare pe termen lung. În această categorie intră împrumuturile, indiferent dacă le soliciţi sau tu eşti cel(a) care le oferă sau investiţiile, în propriile proiecte sau în iniţiative în care eşti doar implicat(ă). Aşadar, o bună idee ar fi aceea de a mai aştepta. S-ar putea să existe riscuri pe care nu le-ai luat în calcul, care riscă să conducă la probleme sau chiar la pagube. Dă-ţi mai mult timp de gândire înainte să faci un infuzie de capital în ceva ce s-ar putea să nu meargă bine.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Scorpion

Se întrevede azi o zi în care tensiunile se tot adună în raport cu superiorii. Poate că au luat decizii şi nu te-ai consultat, iar urmările lor se vor răsfrânge asupra ta. Sau poate că îi deranjează ceva din comportamentul tău. În orice caz, este clar că trebuie să faci ceva pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete şi pentru a ameliora problemele de faţă. Este imperios necesar să dai dovadă de diplomaţie, dar să fii ferm(ă) totuşi în declaraţii. În felul acesta, relaţia voastră nu va avea de suferit, ci va deveni una mult mai productivă.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Săgetător

S-ar putea să nu ai o stare de spirit prea bună astăzi. Poate că te-a supărat ceva ce s-a întâmplat pe parcursul zilei sau există mai multe situaţii care s-au adunat şi şi-au lăsat amprenta asupra dispoziţiei tale. Încearcă să nu persişti prea mult în această stare, să vezi dacă nu cumva te-ar ajuta să vorbeşti cu cineva despre ceea ce simţi. Pe de altă parte, o stare ca aceasta semnalează şi o oportunitate de creştere pe plan emoţional, de a încerca să gestionezi mai bine astfel de momente şi să vezi ce anume te-a făcut sensibil(ă) la cauza lor.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Capricorn

S-ar putea să sesizezi astăzi că lucrurile nu merg bine într-un proiect, o relaţie de prietenie sau chiar în cea de cuplu. Poate că este vorba de un obiectiv pe termen lung care nu este fezabil sau care nu mai rezonează cu tine. Ori despre nişte idealuri şi viziuni în care nu mai crezi la fel de mult, care au evoluat între timp. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie discutate anumite lucruri şi luate unele decizii. În caz contrar, problemele s-ar putea să se agraveze şi să ajungă la un punct de unde nu le mai poţi repara.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Vărsător

Cariera ta sau a partenerului se poate interpune între voi astăzi, mai ales dacă unul din voi investeşte mai mult în sectorul profesional decât în relaţia de cuplu sau aduce comportamente de la serviciu acasă. În unele cazuri, s-ar putea să fie greu să tragi o linie de demarcaţie între cele două sectoare, mai ales dacă lucraţi împreună, dar trebuie totuşi să încerci. În caz contrar, s-ar putea să apară situaţii de acest fel mai des, ceea ce riscă să conducă la probleme destul de mari pe termen lung. Este foarte important să echilibraţi  aceste domenii de viaţă foarte importante.

HOROSCOP 19 iulie 2021 - Peşti

Se întrevede azi o zi destul de dificilă la locul de muncă, în sensul în care ai o agendă foarte încărcată şi solicitantă. Aşteaptă-te la sarcini de serviciu care îţi supun la un test experienţa de muncă şi capacitatea de a descoperi soluţii. În acelaşi timp, trebuie să îţi faci timp să iei câte o pauză din când în când, chiar şi cu riscul de a-ţi pierde ritmul. Altfel, s-ar putea să te confrunţi cu o stare de oboseală extremă, care te va împiedica să dai dovadă de un randament ridicat. Este în interesul tău să păstrezi un oarecare echilibru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici