HOROSCOP   HOROSCOP 20 martie 2023. Zi importantă pentru carieră şi familie

Potrivit horoscopului de pe Hindustan Times, 20 martie 2023 este o zi decisivă pentru majoritatea zodiilor care au afaceri de întreţinut, dar şi pentru a acorda timp şi atenţiei familiei.

2391 afișări
Imaginea articolului  HOROSCOP 20 martie 2023. Zi importantă pentru carieră şi familie

 

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Puteţi alege un plan de economisire şi puteţi investi în proprietate astăzi. Puteţi avea şansa de a întâlni potenţiali clienţi

Ajută-ţi copiii să facă alegeri bune care să-i ajute în carieră.  

 

TAUR (21 aprilie-20 mai)

Natura TA extravagantă se poate dovedi serioasă, aşa că concentrează-te pe economisirea şi câştigarea mai multor bani. Puteţi juca rolul de pacificator şi de mediator eficient şi puteţi rezolva o dispută de familie.  

 

GEMENI (21 mai-21 iunie)

Ziua favorizează creşterea financiară. Unele probleme pot apărea şi este posibil să primiţi ajutor de la părinţi sau bătrâni. 

 

RAC (22 iunie-22 iulie)

Puteţi vinde o proprietate comercială sau rezidenţială şi puteţi obţine profituri uriaşe. Afacerea dvs. existentă poate începe să descopere şi să culeagă recompense pentru dvs.  

 

LEU (23 iulie-23 august)

Într-o călătorie de afaceri puteţi obţine oferte şi şansa de a întâlni pe cineva influent. Agenţii imobiliari pot câştiga comisioane bune. 

 

FECIOARĂ (24 august-23 septembrie)

Unii pot începe să lucreze cu jumătate de normă pentru a creşte veniturile. Unele probleme personale vă pot cauza stres. 

 

BALANŢĂ (24 septembrie-23 octombrie)

Unii pot promova un examen competitiv sau un interviu. S-ar putea să fii plin de energie şi să te gândeşti să faci ceva pentru alţii.  

 

SCORPION (24 octombrie-22 noiembrie)

Este posibil să obţineţi câştiguri monetare uriaşe din colaborarea străină. Cineva din familia ta se poate confrunta cu unele probleme de sănătate.  

SĂGETĂTOR (23 noiembrie-21 dec)

Aceasta este o zi de bun augur şi este posibil să aveţi şansa de a forma un nou proiect de afaceri. Puteţi să vă relaxaţi acasă şi să încercaţi să vă bucuraţi de lucrurile familiare. 

 

CAPRICORN (22 decembrie-21 ianuarie)

Ar trebui să fiţi atenţi când efectuaţi plăţi online folosind carduri de credit sau de debit. Soţul şi copiii dvs. pot cere multă atenţie şi timp.  

VĂRSĂTOR (22 ianuarie-19 februarie)

Ar trebui să fii precaut cu investiţiile cu risc ridicat astăzi. Cineva din familia ta îţi poate da sfaturi bune pentru a te dezvolta personal şi profesional.  

PEŞTI (20 februarie-20 martie)

Ziua poate aduce rezultate mixte pe plan financiar. Părinţii îţi pot cumpăra ceva scump. Realizările tale îţi pot aduce recunoaştere la locul de muncă.  

 

Sursa - Hindustan Times

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici