HOROSCOP 21 mai. Aşteptări trădate la final de săptămână. Ce păţesc zodiile?

Soarele din Gemeni formează azi un careu tensionat cu Jupiter din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) promit sau li se promite mai mult decât pot face sau alţii pot să ducă la îndeplinire.

7632 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 mai. Aşteptări trădate la final de săptămână. Ce păţesc zodiile?

HOROSCOP 21 mai 2021

HOROSCOP 21 mai - Berbec

Încearcă să nu acorzi astăzi prea multă atenţie informaţiilor cu care intri în contact. Multe din ele s-ar putea să fie eronate sau chiar sunt vădit intenţionate să te deturneze de la o traiectorie bună. Nu se recomandă aşadar să îţi bazezi deciziile pe lucruri pe care le afli de la ceilalţi sau pe care le prinzi, din zbor, dintr-o conversaţie. Fă cercetări pe cont propriu, pune întrebări, caută să vezi dacă nu există erori de logică. Dacă nu există dovezi care să te convingă de faptul că lucrurile chiar stau aşa cum ţi-au fost înfăţişate, mergi liniştit(ă) mai departe.

HOROSCOP 21 mai - Taur  

Azi nu este deloc momentul să îţi iei angajamente pe termen lung. S-ar putea să te înhami la ceva pentru care nu eşti pregătit(ă), iar asta pentru că nu ai cântărit toate scenariile de evoluţie ale unui proiect sau ale unei relaţii. Dacă este vorba de o propunere ce implică o investiţie din partea ta, ia-ţi un timp de gândire şi consultă-te cu apropiaţi, dacă este nevoie. În cazul în care tu eşti cel(a) care ar solicita un împrumut, gândeşte-te dacă îl poţi acoperi în timp util, dacă nu cumva riscă să îţi afecteze relaţia cu cel care te ajută.

HOROSCOP 21 mai - Gemeni

La serviciu, există posibilitatea astăzi să ajungi într-o situaţie tensionată cu unul dintre superiori. Este posibil să ţi se solicite să faci lucruri care nu sunt în fişa postului tău sau se iau decizii care te afectează fără să fii anunţat(ă). Aşadar, se întrevede o zi grea la orizont, în care trebuie să ai grijă cum abordezi situaţiile apărute, pentru a nu risca să îţi atragi antipatii. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre responsabilităţi greu de gestionat, care pun presiune suplimentară pe umerii tăi. Încearcă să te organizezi mai bine şi le vei face faţă.

HOROSCOP 21 mai - Rac  

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie de vină un episod recent care i-a supărat, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre ceva temporar, fără o cauză aparte. În orice caz, trebuie să iei măsuri pentru ca starea ta spirit să se îmbunătăţească. Evită mediile în care pluteşte energie negativă şi optează pentru compania celor care te încurajează să dai dovadă de optimism şi să priveşti dintr-o perspectivă pozitivă ceea ce se întâmplă acum în viaţa ta. Trebuie să fii ceva mai selectiv(ă).

HOROSCOP 21 mai - Leu  

Un proiect, o relaţie de prietenie, o colaborare sau chiar viaţa de cuplu ar putea întâmpina astăzi dificultăţi suficient de mari încât să te pună pe gânduri. Este de înţeles dacă nu eşti într-o dispoziţie prea bună şi te preocupă cum anume vor evolua aceste aspecte ale vieţii tale. S-ar putea totuşi ca unele lucruri să nu depindă de tine întru-totul, deci poate ar fi mai bine să aştepţi înainte să iei o decizie. S-ar putea ca lucrurile să se mişte înspre mai bine, să vezi o iniţiativă în acest sens din partea unei persoane care este şi ea implicată.

HOROSCOP 21 mai - Fecioară

La serviciu, dar şi în familie, se prea poate ca raportul de forţe să fie puţin dezechilibrat. Cineva comandă mai mereu şi se aşteaptă că celălalt să execute. Indiferent de care parte a baricadei te afli, cert este că lucrurile nu pot continua astfel, nu fără ca relaţia să vă fie afectată pe termen lung. Aşadar, poate că n-ar fi rău să aveţi o discuţie astăzi despre ceea ce trebuie fiecare să facă şi care sunt drepturile de care se bucură. În plus, trebuie să existe un echilibru între viaţa profesională şi cea sentimentală, să te implici în mod echitabil.

HOROSCOP 21 mai - Balanţă

Se întrevede o zi dificilă la locul de muncă, în care ai multe lucruri de făcut şi puţin timp pentru a finaliza toate sarcinile care îţi revin. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba (şi) de treburi care le pun la încercare experienţa de lucru. Nu prea ştiu de unde să apuce proiectele care le-au fost delegate, iar acest lucru îi face să piardă timp pe care nu îl au. Încearcă să îţi păstrezi stăpânirea de sine pentru a rămâne în controlul lucrurilor. Iar dacă ai nevoie de ajutor, caută-l la un coleg experimentat, de încredere.

HOROSCOP 21 mai - Scorpion  

Se prefigurează o zi tensionată pentru nativii(ele) acestui semn. Atmosfera încărcată se conturează, cel mai probabil, în plan sentimental sau în relaţie cu copiii. S-ar părea că nu comunicaţi suficient ori că discuţiile voastre nu ajung la rădăcina problemelor cu care vă confruntaţi. În felul acesta, nemulţumirile se înmulţesc şi mai mult şi ies la iveală când vă este lumea mai dragă. Cu riscul să îţi atragi unele replici răstite, mai bine deschizi un dialog pe seama lucrurilor care te supără la cei dragi. Odată ce identificaţi problemele şi faceţi primii paşi pentru a le rezolva, situaţia se va calma.

HOROSCOP 21 mai - Săgetător  

Atmosfera în viaţa de cuplu s-ar putea să fie destul de tensionată. Tu şi partenerul de viaţă aveţi idei destul de diferite cu privire la modul în care aţi putea soluţiona nişte situaţii de familie sau gospodăreşti problematice. Dacă alte persoane din casă nu ştiu de aceste chestiuni, poate că nu este o idee prea bună să le implicaţi acum în discuţie. Tendinţa s-ar putea să fie aceea de a se forma două tabere, de a încerca să vă impuneţi punctele de vedere în loc să ajungeţi la un armistiţiu. Aşadar, lasă orgoliul la o parte şi ia calea compromisului.

HOROSCOP 21 mai - Capricorn

Comunici destul de greu astăzi cu colegii de muncă. Pur şi simplu nu poţi face abstracţie de diferenţele de viziune între tine şi ei, ceea ce poate avea un efect nefast asupra proiectelor de care vă ocupaţi împreună. Mai exact, s-ar putea să apară greşeli sau întârzieri tocmai din cauza faptului că nu aţi ajuns la un consens atunci când trebuia. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie, mai degrabă, vina unor probleme tehnice care le afectează randamentul sau calitatea proiectelor de care se ocupă. Dacă un aparat sau program îţi joacă feste, încearcă să iei măsuri de precauţie.

HOROSCOP 21 mai - Vărsător

Încearcă să te ţii departe astăzi de cheltuieli care nu prezintă o prioritate. Nu-ţi va fi uşor să rezişti tentaţiilor care îţi dau târcoale astăzi, dar dacă eşti mai strâmtorat(ă) în această perioadă sau ai planuri pe weekend şi nu ai vrea să intri în bugetul destinat acelor zile, poate ar fi mai bine să nu vizitezi magazinele sau siturile preferate astăzi. Aşadar, încearcă să faci eforturi de a te limita la ceea ce ai pe lista de cumpărături de bază. Dacă trebuie să achiziţionezi un cadou, mizează pe ceva care va fi util sărbătoritului(ei) decât pe ceva de brand.

HOROSCOP 21 mai - Peşti  

Se întrevede astăzi o zi tensionată pentru tine şi unii membri ai familiei. Interacţiunile dintre voi scot la iveală diferenţele de caracter şi de viziune, incompatibilităţi care, în acest context astral, sunt greu de mediat. De vină s-ar putea să fie şi faptul că lăsaţi orgoliile să iasă la iveală şi să preia controlul. Ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să tolerezi aceste valori şi principii diferite. Ele s-ar putea chiar să vă ajute dacă reuşiţi să le armonizaţi, să le faceţi cumva să funcţioneze în favoarea voastră. Aceasta ar trebui să fie prioritatea ta principală azi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici